A jakby ktoś się nie zgadzał to co pogadamy o Rosjanach, Ukraińcach, Litwinach, Czechach, Amerykanach, muzułmanach, bambusach, Kitajcach czy Niemcach?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
A jakby ktoś się nie zgadzał to co pogadamy o Rosjanach, Ukraińcach, Litwinach, Czechach, Amerykanach, muzułmanach, bambusach, Kitajcach czy Niemcach?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nic dodać, nic ująć. My nawet samych siebie nie lubimy.
lewanmich1 napisał/a:
Nic dodać, nic ująć. My nawet samych siebie nie lubimy.
ja tam siebie lubię...
Mogło byc gorzej, moglibysmy byc Żydami których każdy nie lubi bez wyjatku. Nas to przynajmniej w dupie mają.
HAL9000/2 napisał/a:
ja tam siebie lubię...
ale tego skurwysyna co mieszka piętro niżej to już niekoniecznie?
Bzdura. Ja tam nie lubię tylko tych którzy wyrządzili Polsce krzywdy. Opcjonalnie dokonali ekstremalnych skurwysyństw względem ludzkości. Dziwne że te grupy dość często się pokrywają
Niemcy powinni być na czele listy.
Pracownika czy towar na stanie?
~Velture napisał/a:
Ja mam w pracy murzyna.
Pracownika czy towar na stanie?
janlew napisał/a:
Bzdura. Ja tam nie lubię tylko tych którzy wyrządzili Polsce krzywdy. Opcjonalnie dokonali ekstremalnych skurwysyństw względem ludzkości. Dziwne że te grupy dość często się pokrywają
Mnie tam nawet Boliwijczycy wkurwiają choć nie mam bladego pojęcia czemu
nowynick napisał/a:
Mnie tam nawet Boliwijczycy wkurwiają choć nie mam bladego pojęcia czemu
to chyba zazdrość, że oni mają więcej śniegu niż my
powinni to zakotwiczyć w konstytucji RP
To może pogadajmy o Węgrach, Finach, Łotyszach, Czechach, Rumunach, Grekach, Chorwatach i innych narodach b. Jugosławii?
W samej Europie jest od groma narodów z którymi mamy dobre relacje. Jeśli kogoś Polacy nie lubią, to nie bez powodu- i bardzo dobrze że tak jest.
Edit: Wyjątkowo zgodzę się z Jankiem lewkiem. Nasi rodacy mają w dużym uproszczeniu złe zdanie o tych narodach, które w przeszłości wyrządziły krzywdę innym. Nikt się nie przypierdoli do Finów za niewinność
W samej Europie jest od groma narodów z którymi mamy dobre relacje. Jeśli kogoś Polacy nie lubią, to nie bez powodu- i bardzo dobrze że tak jest.
Edit: Wyjątkowo zgodzę się z Jankiem lewkiem. Nasi rodacy mają w dużym uproszczeniu złe zdanie o tych narodach, które w przeszłości wyrządziły krzywdę innym. Nikt się nie przypierdoli do Finów za niewinność
mnie się wydaje, że my nie możemy nie lubić żydów bo ich po prostu nie znamy, w przeciwieństwie do takich niemców, których znamy aż za dobrze.
o żydach znamy stereotypy z czasów przedwojennych, a ten naród zmienił się przez te ok. 80 lat bo i zmieniły się ich problemy i miejsce na świecie, a tamto pokolenie żydów już wymarło.
Dziś dla mnie żydzi, to naród który ma nieodpowiedzialnych polityków wypowiadających dyplomatycznie nieodpowiedzialne stwierdzenia.
up. Zmienili się z ofiar na oprawców (taki holokaust dla Palestyńczyków).
Panowie. A Węgry? Polak Węgier dwa bratanki, i do szabli i do szklanki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów