18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
ToMiTo87 2012-11-01, 19:22 40
Piwa nie dam tylko dla tego , że to banda kretynów w rządzie. Jak bym mógł przekazać komuś władzę to dał bym ją JKM.. I tak by się nic nie zmieniło a było by weselej!
Zgłoś
s................n 2012-11-01, 19:25
może lepiej nie wstawiać tu takich tematów, bo zaraz się rozpęta polityczna burza inna sprawa, że ten chłop w sejmie, tak samo jak i ich wynagrodzenia to już jest bezczelność ^^
Zgłoś
kaiel 2012-11-01, 19:28
jak opowiesci z Narni

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
toranaga7 2012-11-01, 20:04
Podobno "Grodzka" ma romans z Biedroniem;)

Jestem debilem i dobrze mi z tym.
Zgłoś
_................_ 2012-11-01, 20:07 2
Szczerze, to każdy polityk nadaje się na leczenie psychiatryczne. Banda pierdolonych demagogów obiecująca złote góry, a pragnąca się w najlepszych wypadku wzbogacić, a w najgorszym spełnić wymysły swojego zakompleksionego rozumku. A co do grodzkiego, to brak mi słów.
Zgłoś
BongMan 2012-11-01, 20:20 15
Transem powinien zająć się wydział do spraw samobójstw.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Zkirtaem 2012-11-01, 20:50 1
ToMiTo87 napisał/a:

Piwa nie dam tylko dla tego , że to banda kretynów w rządzie. Jak bym mógł przekazać komuś władzę to dał bym ją JKM.. I tak by się nic nie zmieniło a było by weselej!

Władzę (kawałeczek) dostał wykręt Palikot i zrobiło się SMUTNO. Nie ma co więcej głosować na dziwaków.

(nie, nie głosowałem na palikota ani jotkaema, nie że żałuję swojego wyboru czy coś)
Zgłoś
mikel1994 2012-11-01, 21:11
Też się dopierdolę, a co.

Co to jest kurwa schizofrania? Czytałem schizofremia i inne głupie błędy, ale schizoFRANIA?

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
Zgłoś
Ronoaro 2012-11-01, 21:12 5
Zkirtaem napisał/a:

Władzę (kawałeczek) dostał wykręt Palikot i zrobiło się SMUTNO. Nie ma co więcej głosować na dziwaków.

(nie, nie głosowałem na palikota ani jotkaema, nie że żałuję swojego wyboru czy coś)

Dziwakiem nazwę biznesmena w dobrze skrojonym garniturze noszącego na jednej ręce divera a na drugiej bransoletę z koralików. Ruch Palikota to zbieranina, na kształt średniowiecznej trupy cyrkowej. Wiesz jak powstawały ich struktury partyjne? Każdy kto chciał mógł się do nich zapisać nawet upośledzony psychicznie i osoba o poszlakowanej opini. Teraz z populistycznymi hasełkami próbują robić za "nową gejowską lewicę" walczącą o "nowy, wspaniały świat".

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
marcinsud 2012-11-01, 21:20
@mikel1994 Przyganiał kocioł garnkowi sam nie umiesz tego poprawnie napisać.
Zgłoś
krishna 2012-11-01, 21:24
zamiast mariana rownie dobrze pasowalby jaroslaw!
Zgłoś
Liluh 2012-11-01, 21:29
Ktoś na tego pana, tą panią, głosował. Ot i wszystko w temacie.

e tam
Zgłoś
kosciej 2012-11-01, 21:40
jest kutas obrzydliwy
Zgłoś
thoms0n 2012-11-01, 22:00 9
Dobre kurwa. Zajebiste.
Trzeba takie sprawy piętnować, bo świat coraz częściej zapomina, że to zwykłe pierdolone zboczenie, jakieś udawanie baby, bo nie bardzo wychodzi bycie facetem. I jeszcze nazwy temu dają: transseksualista... Cwel w sukience i tyle.
Przypomina mi się zawsze, jak raz w samolocie mieliśmy dwójkę takich pojebów. Dwa kurwa drag queeny w zajebiście wielkich balowych sukniach z falbanami i chuj wie czym. Jak to trzeba mieć kurwa dogłębnie napierdolone w bani, żeby się z tym jeszcze tak obnosić... Nawet kobiety przecież na podróż nie zakładają sukni 1m na 1m. Jeden kurwa mały wypierdek w stylu gotha a drugi wyrośnięty kaban z cyckami... I jazgotali na pół kabiny przez cały KURWA lot. W takich chwilach tęsknie do polskich kiboli lub poczciwych budowlańców lecących do UK. NIE przyzwalać na to gówno, bo się rozpanoszy jak w reszcie Europy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów