Kto decyduje, kogo leczyć, a komu dać władzę?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piwa nie dam tylko dla tego , że to banda kretynów w rządzie. Jak bym mógł przekazać komuś władzę to dał bym ją JKM.. I tak by się nic nie zmieniło a było by weselej!
może lepiej nie wstawiać tu takich tematów, bo zaraz się rozpęta polityczna burza inna sprawa, że ten chłop w sejmie, tak samo jak i ich wynagrodzenia to już jest bezczelność ^^
jak opowiesci z Narni
*sypki drift po blacie*
Jestem debilem i dobrze mi z tym.
Szczerze, to każdy polityk nadaje się na leczenie psychiatryczne. Banda pierdolonych demagogów obiecująca złote góry, a pragnąca się w najlepszych wypadku wzbogacić, a w najgorszym spełnić wymysły swojego zakompleksionego rozumku. A co do grodzkiego, to brak mi słów.
Transem powinien zająć się wydział do spraw samobójstw.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
ToMiTo87 napisał/a:
Piwa nie dam tylko dla tego , że to banda kretynów w rządzie. Jak bym mógł przekazać komuś władzę to dał bym ją JKM.. I tak by się nic nie zmieniło a było by weselej!
Władzę (kawałeczek) dostał wykręt Palikot i zrobiło się SMUTNO. Nie ma co więcej głosować na dziwaków.
(nie, nie głosowałem na palikota ani jotkaema, nie że żałuję swojego wyboru czy coś)
Też się dopierdolę, a co.
Co to jest kurwa schizofrania? Czytałem schizofremia i inne głupie błędy, ale schizoFRANIA?
Co to jest kurwa schizofrania? Czytałem schizofremia i inne głupie błędy, ale schizoFRANIA?
(nie, nie głosowałem na palikota ani jotkaema, nie że żałuję swojego wyboru czy coś)
Dziwakiem nazwę biznesmena w dobrze skrojonym garniturze noszącego na jednej ręce divera a na drugiej bransoletę z koralików. Ruch Palikota to zbieranina, na kształt średniowiecznej trupy cyrkowej. Wiesz jak powstawały ich struktury partyjne? Każdy kto chciał mógł się do nich zapisać nawet upośledzony psychicznie i osoba o poszlakowanej opini. Teraz z populistycznymi hasełkami próbują robić za "nową gejowską lewicę" walczącą o "nowy, wspaniały świat".
@mikel1994 Przyganiał kocioł garnkowi sam nie umiesz tego poprawnie napisać.
Ktoś na tego pana, tą panią, głosował. Ot i wszystko w temacie.
Trzeba takie sprawy piętnować, bo świat coraz częściej zapomina, że to zwykłe pierdolone zboczenie, jakieś udawanie baby, bo nie bardzo wychodzi bycie facetem. I jeszcze nazwy temu dają: transseksualista... Cwel w sukience i tyle.
Przypomina mi się zawsze, jak raz w samolocie mieliśmy dwójkę takich pojebów. Dwa kurwa drag queeny w zajebiście wielkich balowych sukniach z falbanami i chuj wie czym. Jak to trzeba mieć kurwa dogłębnie napierdolone w bani, żeby się z tym jeszcze tak obnosić... Nawet kobiety przecież na podróż nie zakładają sukni 1m na 1m. Jeden kurwa mały wypierdek w stylu gotha a drugi wyrośnięty kaban z cyckami... I jazgotali na pół kabiny przez cały KURWA lot. W takich chwilach tęsknie do polskich kiboli lub poczciwych budowlańców lecących do UK. NIE przyzwalać na to gówno, bo się rozpanoszy jak w reszcie Europy.
Trzeba takie sprawy piętnować, bo świat coraz częściej zapomina, że to zwykłe pierdolone zboczenie, jakieś udawanie baby, bo nie bardzo wychodzi bycie facetem. I jeszcze nazwy temu dają: transseksualista... Cwel w sukience i tyle.
Przypomina mi się zawsze, jak raz w samolocie mieliśmy dwójkę takich pojebów. Dwa kurwa drag queeny w zajebiście wielkich balowych sukniach z falbanami i chuj wie czym. Jak to trzeba mieć kurwa dogłębnie napierdolone w bani, żeby się z tym jeszcze tak obnosić... Nawet kobiety przecież na podróż nie zakładają sukni 1m na 1m. Jeden kurwa mały wypierdek w stylu gotha a drugi wyrośnięty kaban z cyckami... I jazgotali na pół kabiny przez cały KURWA lot. W takich chwilach tęsknie do polskich kiboli lub poczciwych budowlańców lecących do UK. NIE przyzwalać na to gówno, bo się rozpanoszy jak w reszcie Europy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów