Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@janlew A ja bym do ściany przykuł, ale ciebie, a nie psa debilu. Pies przykuty łańcuchem robi się z czasem agresywny i dziczeje. Ale lepiej się wypowiadać na temat rzeczy o których nie ma się pojęcia i zgrywać "eksperta".
Nie pojebały ci się czasem tematy bezmózgu?
Ale odpowiem. Pies ci rodziną?
To idź go chędoż sobako, a mi głowy nie zawracaj. Ja mam normalną rodzinę.
Tak, dla mnie pies ma pilnować obejścia, na łańcuchu właśnie, a nie pętać się przypięty lub nie, po miejscach publicznych i gryźć dzieci.
Co więcej koń służy do jazdy, kot ma łapać myszy, a reszta na talerz.
Naturalnie zwierzęta należy traktować jak człowiek, ale nie jak ludzi.
Ty jesteś w moich oczach zwykłym zoofilem. Godności człowieka po prostu nie masz.
i ból dupy polaczków
twojej starej bul stwarza mój kutas w jej dupie...
Tak, dla mnie pies ma pilnować obejścia, na łańcuchu właśnie, a nie pętać się przypięty lub nie, po miejscach publicznych i gryźć dzieci.
Skoro nie masz pojęcia bladego - drobna wsiuro - jak wychować psa na 'niegryzącego dzieci' przyjaciela ('najlepszego przyjaciela człowieka') to przynajmniej nie pierd0l kocopałów godnych małomiasteczkowego (ten wyraz pisze sie razem - głąbie bez szkoły !) kmiota...
O wielki królu cebuli, czy tobie wszystko się z nią kojarzy?Cebulowy ból dupy na początek weekendu.
twojej starej bul stwarza mój kutas w jej dupie...
bul
Nie ma już dla Ciebie nadzieji.
Nie ma już dla Ciebie nadzieji.
Chyba po POlsku piszę nie? jak Twój krUl bredzisław szogUn bUl. Widać gra słowna cebuli obca
Jak rozpoznać cebulę? Po reklamówce z biedronki.
Nie pojebały ci się czasem tematy bezmózgu?
Ale odpowiem. Pies ci rodziną?
To idź go chędoż sobako, a mi głowy nie zawracaj. Ja mam normalną rodzinę.
Co więcej koń służy do jazdy, kot ma łapać myszy, a reszta na talerz.
Naturalnie zwierzęta należy traktować jak człowiek, ale nie jak ludzi.
Ty jesteś w moich oczach zwykłym zoofilem. Godności człowieka po prostu nie masz.
Tia, faktycznie pojebały mi się tematy. Ale widzę, że TY jak nie masz argumentów to czepiasz się szczegółów, co? W każdym razie, rzucę podobnym argumentem jak ty. Idź sobie jebać dzieci pedofilu. Taki sam poziom.
Gdzie ja kurwa napisałem, żeby psa pierdolić?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów