📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:29
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
🔥
Ogniomistrz
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciałeś zrobić idiot(k)ę z pani/pana w kiosku? To wiedz, że Ci nie wyszło. Za to doskonale wyszło Ci pokazanie się ze strony nieokrzesanego, popierdolonego idioty bez kultury, który nie wie, że gumy do żucia można też dostać w drażetce. A poza tym to jebany fake. Kto normalny po 'dzień dobry' zaczyna cisnąć biednej pani w kiosku?
Matthew102 napisał/a:
Chciałeś zrobić idiot(k)ę z pani/pana w kiosku? To wiedz, że Ci nie wyszło. Za to doskonale wyszło Ci pokazanie się ze strony nieokrzesanego, popierdolonego idioty bez kultury, który nie wie, że gumy do żucia można też dostać w drażetce. A poza tym to jebany fake. Kto normalny po 'dzień dobry' zaczyna cisnąć biednej pani w kiosku?
ja myślę ze powinienes zacząć czytac ze zrozumieniem i ogarnąć troche swoje emocje. To,że ktoś Cię skrzywdził to nie znaczy,że musisz robić zz siebie kozaka internetowego.
@Matthew102
Pieprzysz i się ciskasz, jakbyś właśnie stracił pracę w kiosku.
Pieprzysz i się ciskasz, jakbyś właśnie stracił pracę w kiosku.
Przypomniało mi się:
Przychodzi facet do apteki i mówi cichutkim głosem:
- Poproszę nervosol...
- Co proszę?
- NERVOSOL KURWA!!!!!!!!!!
Przychodzi facet do apteki i mówi cichutkim głosem:
- Poproszę nervosol...
- Co proszę?
- NERVOSOL KURWA!!!!!!!!!!
Jak już jedziemy na tego typu dowcipach tooo
Przychodzi baba do lekarza
- Dzień dobry.
- Zamknij mordę.
he he
- Dzień dobry.
- Zamknij mordę.
he he
torento napisał/a:
Jak już jedziemy na tego typu dowcipach tooo
- Dzień dobry.
- Zamknij mordę.
he he
Lub apropo gum tylko tu pojawia się szynka xd
-poprosze pol kilo tej szynki.
-pokroić?
-nie,pogryźć
heh
a tu co? zlot fanclubu sztrasburgera?
Przychodzi zakonnica do warzywniaka
-ogórka poproszę
-pokroić?
-a kurwa co ja mam pizdę na żetony ?
-ogórka poproszę
-pokroić?
-a kurwa co ja mam pizdę na żetony ?
Dobre te betony
Gada dwóch kumpli w barze
- Ale ostatnio słyszałem zacny kawał.
- Aż taki dowcipny?
- Nie kurwa, dowdupny.
- Ale ostatnio słyszałem zacny kawał.
- Aż taki dowcipny?
- Nie kurwa, dowdupny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów