18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Tuco 2022-12-29, 9:59 1
Aż mi się przypomniało to śmieszne powiedzonko, że przecież morda nie szklanka...
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2022-12-29, 10:21
Wielki mi kozak skoro uderzył od tyłu

niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogarda
Zgłoś
kuciapla 2022-12-29, 10:25 54
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Wielki mi kozak skoro uderzył od tyłu

"wielki kozak" to ten co wlasnie dostał ktory bil niewidomego...
Zgłoś
smc 2022-12-29, 10:34 1
Wpierdol w słusznej sprawie to miód malina!

Znam z własnego doświadczenia, jeśli dobro ratowane i pod wpływem wzburzenia
Zgłoś
Love_is_Love 2022-12-29, 10:43
Aż się przebierać zaczął
Zgłoś
jasypan 2022-12-29, 11:34 8
Nie chce mi się szukać, ale…

Szkoda gadać.
Zgłoś
chorym 2022-12-29, 12:35 8
Ale trzeba być kurwą żeby bić niewidomego, powinien mu jeszcze skoczyć ten niewidomy po głowie ze dwa razy przy asyście kolegów. Zawsze mógł powiedzieć że szedł i się potknął o jego pusty łeb.
Zgłoś
Rozchędażacz 2022-12-29, 14:46 3
Na milion procent to już było lub w dalszym ciągu jest gdzieś na sadolu, ale chujowo otagowane. Generalnie chodzi o to, że jakiś koleś zaczął napierdalać niewidomego i za to wyłapał bułę i słusznie.

You shall not pass!
Zgłoś
ritu4l 2022-12-29, 16:24 9
Chuj z tym czy to było czy nie, dublowane dobre tematy po 2-3 latach powinny być traktowane jak nowe, a to żeby sobie odświeżyć, a to żeby nowi sadole którzy nie zdąrzyli obejrzeć 17660 stron sadola mogli zobaczyć coś dobrego.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
mefedron95 2022-12-29, 19:38
Szacunek za przyjemne wrażenia audio-wizualne w słusznej sprawie
Zgłoś
sataanekk 2022-12-29, 22:49
Co ciebie na takie stare materiały wzięło?
Zgłoś
S.Cat 2022-12-30, 8:42
Karmazon napisał/a:

Chuj z tym czy to było czy nie, dublowane dobre tematy po 2-3 latach powinny być traktowane jak nowe, a to żeby sobie odświeżyć, a to żeby nowi sadole którzy nie zdąrzyli obejrzeć 17660 stron sadola mogli zobaczyć coś dobrego.

Dałem piwko, ale po przemyśleniu tematu szkoda serwera.Jak chcesz pogrzebać w starociach to klikasz "losowe", a te video to nawet pewnie na YT znajdziesz jak chwilę poszukasz.
Zgłoś
Lubie Jezusa 2022-12-30, 14:24
Pień mózgu dostał wpierdol, widać po wykrzywionej łapie. Kaplica
Zgłoś
D................y 2022-12-30, 14:29
najśmieszniejsze jest to, że chujowo mu szło na ślepego xd
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów