18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
W Smoleńsku rozbił się samolot prezydenta - Temat zbiorczy!!
P................e • 2010-04-10, 9:43
Samolot z prezydentem na pokładzie, który wyleciał o 6:50 z Warszawy, rozbił się niedaleko lotniska wojskowego w Smoleńsku - informuje rzecznik MSZ Piotr Paszkowski. Telefony osób, które leciały z prezydentem milczą. - Maszyna zapaliła się, ale została ugaszona - mówi TVN24 rzecznik MSZ Piotr Paszkowski.
Na pokładzie samolotu byli – oprócz prezydenta z małżonką - między innymi szef IPN-u Janusz Kurtyka i najbliżsi prezydenccy ministrowie.

- Samolot rozbił się. Najprawdopodobniej zahaczył o drzewo. Zapalił a następnie został ugaszony – informuje rzecznik MSZ Piotr Paszkowski. Informację tę podaje też agencja Reuters powołując się na źródła na lotnisku i Polska Agencja Prasowa. Na lotnisku panuje wielki chaos, słychać syreny alarmowe.

Ostatnie momenty przed wypadkiem wyglądały następująco: maszyna TU-154 próbowała podejść do lądowania w wielkiej mgle. Nie udało jej się usiąść na pasie. Piloci przyspieszyli i chwilę później kontakt z maszyną się urwał. Rozległ się wielki ryk silników.

Wkrótce wszystkie serwisy informacyjne będą o tym trąbić.

źródło:
tvn24.pl/-1,1651562,0,1,samolot-z-prezydentem-rozbil-sie-trwa-akcja-ra...

[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-04-10, 21:58 ]
Dla własnego bezpieczeństwa przed napisaniem komentarza przeczytaj ten post
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
s................y 2012-12-11, 22:11
Znawca lotnictwa, ekspert - podobno lepił samoloty z czekolady, taki to ekspert.
Zgłoś
dzwonkos 2012-12-12, 13:57
Nowy rok już za kilkanaście dni a na półkach sklepowych hit jakich mało. Widziałem, że mają dość duży zapas na sklepie dla moherów jakby ktoś potrzebował wiem gdzie są.

To już 2013 czy jednak cały czas 2010 ?

Zgłoś
Woliusz 2012-12-16, 19:31
Witam chciałbym wam przedstawić jak zdrajcy narodu czyli nasz rząd wraz z prokuraturą na czele jako niby najwyższa sprawiedliwość działają dla układów oraz własnych celów. Zmienienie przez prokuraturę głównego dowodu zamachu na ówczesną władzę z 2010 roku. Dowodem jest amerykańska ekspertyza oświadczająca o zamachu i detonacji ładunków również jest przedstawione zdięcię satelitarne by to potwierdzić.

Link

vod.gazetapolska.pl/2966-raport-millera-sfalszowany

Wybaczcie mi że podaję tylko link nie mam wystarczająco wiedzy oraz możliwości by aktualnie wstawić film. Źróło "Niezależna.pl"

Czym jest rząd.
-Jest to ustrój który podlega decyzją narodu społeczeństwa realizuje ich zamiary i pilnuje przestrzegania pełnego prawa.
-Naród utrzymuje rząd z własnej kieszeni jest tym samym ich pracodawcą
-Rząd nie jest konstytucyjny i prawomocny gdy łamie prawa konstytucyjne bądź czyni działania przeciwko ludziom (łamiąc ich elementarne prawa i realizując układy na tzw. boku).
-Naród jest zobowiązany do obalenia rządu bądź natychmiastowemu działaniu w aspekcie ukarania winnych owych czynów w prawomocny sposób. Tudzież nie mamy w naszym kraju czegoś co się nazywa prawo lecz jest tzw. UKŁAD.
-Media system otępiania okłamywania oraz mylenia ludzi którzy chcą coś wiedzieć działają tylko i wyłącznie do kontroli oraz układania opini tzw. Tępej Masy czyli nas polaków.
Nie wiem jak wy ale ja mam dość kogoś kogo utrzymuje i mnie bezszczelnie okłamuję. Pozatym koniec z mafią chyba pora trochę ludzie na oczy przejrzeć oni mordują niszczyą to o co nie walczyli mają polskość w dupie za przeproszeniem koniec dla tego powalonego ustroju i tyle takie jest moje zdanie.
Zgłoś
Vof 2013-01-15, 20:05 1
Na dzisiejszej konferencji, odpowiadając na pytanie naszego dziennikarza, premier Donald Tusk powiedział: „zaprezentowanie raportu MAK-u był oczywiście próbą sformułowania rosyjskiej tezy, jeśli chodzi o zamach”.

Premier odpowiadał na pytanie o kroki podjęte przez polski rząd po konferencji MAK w stycznia 2011 r. Wczoraj niezalezna.pl za portalem gazeta-olawa.pl przywołała słowa Igora Mintusowa, eksperta od PR-u współpracującego z MAK. Stwierdził on, że słowa o alkoholu we krwi generała Andrzeja Błasika podczas konferencji to była główna strategia zespołu Tatiany Anodiny. - Przyjmowanie takich strategii to wybór polityczny, decyzja, którą podejmuje polityk, a nie jego doradca – tłumaczył Mintusow.

Odpowiedź Donalda Tuska była zaskakująca. Cytujemy dokładnie słowa premiera:

- Nie mieliśmy żadnych wątpliwości, że podkreślanie wówczas, scenariusz konferencji MAK-owskiej miał kontekst polityczny. Zarówno termin, sposób i treść ówczesnej konferencji i zaprezentowanie raportu MAK-u był oczywiście próbą sformułowania rosyjskiej tezy, jeśli chodzi o zamach. To co dla nas najistotniejsze, to oprócz tej bulwersującej opinii na temat generała Błasika, to zaniechanie ze strony rosyjskiej odpowiedzialności czy współodpowiedzialności za katastrofę. Tutaj nie ma żadnych wątpliwości – powiedział premier.
link do YouTube:http://youtu.be/qwLn_K7ohPk w okolicy 2.35
Zgłoś
w................4 2013-01-15, 20:09 1
Ludzie, którzy mówili o możliwości zamachu i niezgodności raportu z prawda popełnili samobójstwo.. Niech więc premier na siebie uważa

PS. to już kolejna osoba, która przejęzyczyła się i powiedziała "zamach"
Zgłoś
kolosialdo 2013-01-16, 0:31 1
Na dzisiejszej konferencji, odpowiadając na pytanie naszego dziennikarza, premier Donald Tusk powiedział: „zaprezentowanie raportu MAK-u był oczywiście próbą sformułowania rosyjskiej tezy, jeśli chodzi o zamach".

Donald Tusk skłamał w sprawie reakcji polskiego rządu na raport MAK. Jego zdaniem reakcja na tezy o alkoholu w krwi Błasika zostały skomentowane przez Polskę jeszcze tego samego dnia. Jak pamiętamy w czasie publikacji raportu MAK Tusk bawił w Dolomitach, a stanowisko w tej sprawie zajął .... po tygodniu!

Dla tych co nie chcą słuchać tego biadolenia 2:31

opis z jutuba
Zgłoś
M................i 2013-01-16, 0:44
Człowiek pewny siebie nie schyla się do odpowiedzi. W tej wypowiedzi wiele obaw...
Zgłoś
sauerps 2013-01-16, 21:29 3
Film (...), zawiera wiele wypowiedzi nieznanych dotąd świadków katastrofy smoleńskiej. Jednym z nich jest Nikołaj Szewczenko - kierowca, który prowadząc autobus, widział ostatnie sekundy przelatującego nad drogą samolotu Tu-154. Szewczenko zapewnia, że tupolew przeleciał nad ulicą w Smoleńsku nie w pozycji odwróconej (kołami w górę), jak twierdzą raporty MAK i komisji Millera, lecz w normalnej - kołami w dół.
całość tekstu: niezalezna.pl/37296-anatomia-upadku-rosyjski-swiadek-obala-oficjalna-w...

Film Część 1

Reszta odcinków na YT

Tak, wiem.. znowu smoleńsk
Zgłoś
M................o 2013-01-17, 0:11
Ostatnio była premiera w Kinie Wisła, ponad 500 osób na sali, obsługa oddawała wszystkie dostępne krzesełka z kina, łącznie z własnymi. Do tego stojących było tak wielu, że nie mieścili się w sali, około 30 osób nie widziało nawet projekcji a jej jedynie wysłuchało. Dyrektorka kina stwierdziła, że był to największy jednorazowy spęd w historii tego obiektu.
Zgłoś
Anders Breivik 2013-01-21, 14:39
Zgłoś
Kamilek1 2013-02-11, 16:05 3

Przeglądam sobie tvn24 i widzę takie coś

Cóż to za szatańskie sztuczki?
Zgłoś
tico92 2013-02-11, 16:11 5
jebnął samolot to jebnął po huj drążyć temat
Zgłoś
Lotus911 2013-02-11, 16:13 2
Miałem już tego nie pisać ale nie mogę się powstrzymać :]
Wina Tuska!
Zgłoś
bimbastah 2013-02-11, 16:22
Przecie o ile pamiętam to specsłużby Tv Trwam doszły niedawno do wniosku że te brzozy zostały upierdolone 3 dni po rozpierdoleniu się tupolewa...
No chyba że sam Putin ujebał je z premedytacją na wysokości 666cm.

Cuda panie cuda kurwa ! dni ostateczne !
Zgłoś
Czerstwy 2013-02-11, 16:33 1
Pozostałe 104 cm tutaj.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem