📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
bercisko napisał/a:
Pan ochroniarz powinien szybko wylecieć z roboty. NIe nadaje się skoro daje się sprowokować pyskówką. I nigdy nie ma prawa uderzyć pierwszy i nie w taki sposób.
Niby dlaczego nie ma takiego prawa? Ciekawe co to za państwo, że znasz tak dobrze ich prawo? Na przykład w Arizonie już mógłby strzelać na podstawie prawnej zabraniającej takiego bliskiego kontaktu osoby agresywnej z potencjalną ofiarą. Przypominam wszystkim, że jadąc do innego państwa obowiązuje inna kultura i inne prawo, a nie prawo wędruję z nami.
bercisko napisał/a:
Pan ochroniarz powinien szybko wylecieć z roboty. NIe nadaje się skoro daje się sprowokować pyskówką. I nigdy nie ma prawa uderzyć pierwszy i nie w taki sposób.
Podszedł za blisko, jesteś w zasięgu piąchy to dostajesz w ryj, krótka piłka. Te filmiki, gdzie nabuzowany typeczek skleja się mordą z facjatą ochroniarza to szczyt nieprofesjonalizmu!
Ochraniacz trafił po prostu ma sebixa., po ataku takiej cipki sama radość, bo można by było go zgnoić do oporu i jeszcze bez konsekwencji.
Przeczekać 15 min wrócić z krzesłem i rozjebać mu ten kitajski ryj
bercisko napisał/a:
Masz trochę racji, ale nie wiesz jakie są realia w klubach i dyskotekach
darayavahus napisał/a:
Przeczekać 15 min wrócić z krzesłem i rozjebać mu ten kitajski ryj
Myślisz, że morda mu się zrośnie w ciągu 15 minut??
Nie ma bo ostatnia dyskoteka na jakiej był to bal ósmoklasisty.
Najlepsze to ta dziewczynka sadol jak tralala
wszedzie białych bijo...
Nie szkoda mi najebanego angola, albo ruska. (bo tak wygląda), a to jest pewnie Tajlandia. Jedziesz do innego kraju, to się kurwa zachowuj, cep piękny i konieczny z tą swołoczą. Nie można wejść, to nie można, wypierdalać w podskokach powinien już na wstępie. Od pyskówek zaczynają się rękoczyny, skaczesz w obcym kraju, to wypierdalaj. Możliwe, że inna kultura i właśnie go jej nauczyli. Na końcu powinien naszczać na niego tutejszy pies po uprzednim wyruchaniu przez babę z chujem.
Co to za nuta tle?
I tak wytrzymał dłużej niż niejeden ochroniarz z Izraela chroniący żydowskiej chołoty!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów