📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rusek oszczędzał 5 lat, żeby pojechać tam na wakacje i dostał w ten głupi ryj. I bardzo dobrze.
Myślałem, że te balony go utrzymają w pionie. Głupi rusek myślał, że jest odpowiednio ubrany. U nich to pewnie szczyt elegancji.
bercisko napisał/a:
Pan ochroniarz powinien szybko wylecieć z roboty. NIe nadaje się skoro daje się sprowokować pyskówką. I nigdy nie ma prawa uderzyć pierwszy i nie w taki sposób.
Dokładnie. Mimo, ze fajne łokieto, to jednak od ochroniarza wymaga się sztywnej psychiki
szczena do wymiany
Przecież do pracy na ochroniarzy najczyściej idzie najgorsza hołota. Przecież nie jeden już zabił.
Najlepszy bohater drugiego planu, tatuś mówiący: "Patrz cureczko jaka ruska pizda"
Kluby to miejsce dla pospólstwa szukającego taniej rozrywki. Biedne ćpuny dopaminy. Alkohol = dopamina, szlugi = dopamina, prochy = dopamina, bijatyki = adrenalina+dopamina, rżnięcie w brudnym szalecie = dopamina. Dlaczego patologie mają tyle dzieci? Bo seks nic nie kosztuje i jest łatwym sposobem na wyrzut dopaminy.
Najlepsza dziewczynka hahaha mu balonik podrzuciła hahahahaha
to ty chyba nigdy w Polskim klubie nie byłeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów