📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przejrzałem parę innych filmików jego autorstwa i wniosek wypływa jeden - gość stoi na poziomie rozwoju umysłowego tylko o szczebelek wyżej od pantofelka. Prymityw, jakich mało. Ale myśli, ba wierzy w to, że jest zajebisty.
jak tak możesz to czemu nie ruchasz??? poza tym, kiedy będziesz miał tą kasę ?? ja mam trójkę dzieci i w życiu nie wezmę takiego świństwa jak wódka polska do ust - stać mnie na coś lepszego. nie ilość dzieci świadczy o poziomie życia, tylko umiejętność radzenia sobie w tym świecie. ja jakoś sobie radzę i myślę że poziom życia mój i moich dzieci jest i będzie wyższy, niż twój kiedykolwiek był i będzie. jak ktoś jest pizdą życiową to niech się kastruje, a ruchasz pewnie tylko swoją rękę...
Dobry agent. Pierdoli rząd i ZUS bo u mamusi na garnuszku siedzi.
"ruchac ile mi sie podoba...". Ręke chyba
Jakim trzeba byc debilem zeby ukrywac swoja twarz ale podac wszystkie swoje dane
cóż za inteligentny młodzieniec, chyba przedstawie go rodzicom
bo ja bo ja bo ja bo ja po prostu kurwa nie wiem co powiedziec gosciu jest zdrowo pierdolniety... fakt racji ma ale niestety nie tyle ile sie mu wydaje szczere wspolczucie jak byles na wazektomi to mogles po drodze do psychiatry skoczyc
o ile dobrze pamietam jakis miesiac temu byl kozak co chwalil sie ze bedzie gwalcic swoja 4 letnia siostre ... teraz ma szlaban na kompa do 30 roku zycia ...
Testoviron wannebe ;]
Namierzył już go ktoś na fejsie albo innym portalu społecznościowym?
a ja sie kurwa pytam, kto takie kurwa gówno wrzuca na sadola, kto to daje na główną i co za debile to kurwa piwują...a idźcie w chuj
Dlaczego psychol? Tak was prawda boli? To, że przedstawił to w formie prowokującej, inspirując się pewnie testovironem albo lirycznym wandalem wcale nie zmienia faktu, że ma całkowitą rację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów