📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy anarchista
Na nieszczęście jego ojciec na wazektomie nie wpadł...
Na szczęście podwiązał sobie jajka i jemu podobni nie zabawią na naszym świecie a przynajmniej mamy na to 5x większą szansę . Mi się wydaje że to krzyk rozpaczy i może teraz by chciał poruchać i mieć te dzieci a nie może...
KurwaRomantyk napisał/a:
Dlaczego psychol? Tak was prawda boli? To, że przedstawił to w formie prowokującej, inspirując się pewnie testovironem albo lirycznym wandalem wcale nie zmienia faktu, że ma całkowitą rację.
Całkowita racja to według ciebie wymarcie ludzkości? Albo nie, wymarcie białasów i namnożenie kozojebców, hindusów i żółtych.
Ojj, krótkowzroczne lewactwo, już urosły drzewa z których ciosane będą dla was szubienice za zbrodnie przeciwko naszej cywilizacji .
Niech tylko akbary się w Europie na socjalu namnożą i zaczną dyktować swoje warunki. Najpierw się rozprawimy z nimi a później z wami.
Doktór napisał/a:
Całkowita racja to według ciebie wymarcie ludzkości? Albo nie, wymarcie białasów i namnożenie kozojebców, hindusów i żółtych.
Ojj, krótkowzroczne lewactwo, już urosły drzewa z których ciosane będą dla was szubienice za zbrodnie przeciwko naszej cywilizacji .
Niech tylko akbary się namnożą i zaczną dyktować swoje warunki. Najpierw się rozprawimy z nimi a później z wami.
Jebie mnie to czy ludzkość przetrwa, czy nie.
ciekawe która by chciała się z nim przespać?
KurwaRomantyk napisał/a:
Jebie mnie to czy ludzkość przetrwa, czy nie.
No właśnie w tym rzecz.
Dzięki za szczerość.
Ewolucja działa - słabe jednostki eliminują się same
CabanNadbaltycki
jak zobaczycie reszte jego tworczosci to przekonacie sie, ze koles stara sie robic to co testoviron z tym, ze nie ma kasy:P
jak zobaczycie reszte jego tworczosci to przekonacie sie, ze koles stara sie robic to co testoviron z tym, ze nie ma kasy:P
Darwin pomyślał za niego.
Chciałbym widzieć minę zadowolenia tego kolesia, jak wszyscy w tym pojebanym według niego społeczeństwie zaczną mądrzeć i robić to co on. A potem smutek, że będzie mógł zaruchać co najwyżej gorące sześcdziesiątki... Pierdolony egoista, niech ginie w mrokach dziejów
Chciałbym widzieć minę zadowolenia tego kolesia, jak wszyscy w tym pojebanym według niego społeczeństwie zaczną mądrzeć i robić to co on. A potem smutek, że będzie mógł zaruchać co najwyżej gorące sześcdziesiątki... Pierdolony egoista, niech ginie w mrokach dziejów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów