📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyznam się szczerze że ja osobiście bym się trochę obsrał
błoto z wysoką zawartością wody
Ja bym tej rybie gołego siusiaka wcisnął, a nie rękę.
@hoszo
Jak widać na byle co nie dają się złapać. Do tego siusiaki są w posiadaniu przedszkolaków.
Jak widać na byle co nie dają się złapać. Do tego siusiaki są w posiadaniu przedszkolaków.
Dobra kobieta. Nie które to się pajączków boją, a ta się cieszy że ją ryba chapie po sam łokieć
ramzes12 napisał/a:
Dobra kobieta. Nie które to się pajączków boją, a ta się cieszy że ją ryba chapie po sam łokieć
W tym przypadku... piszemy razem: niektóre.
Ooo kurwa ale gość ma zajebisty akcent. Od razu mi się South Park przypomina i "They took our jobs" !!!!
Wiecie, to nie jest tak ,że sum nie ma zębów. Ma tylko bardzo małe i ostre coś na kształt tarki. Jak ją puści to będzię się krew lała, a w połączeniu z tym ,że sumy to padlinożercy to może dojdzie do tego jakieś zakażenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów