📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@S_Z_A_L_O_N_Y
Sorry szefie, ale szacunek do siebie nie pozwala mi na dyskusje z pasożytami, którzy nie maja nawet jednego tematu na koncie.
Sorry szefie, ale szacunek do siebie nie pozwala mi na dyskusje z pasożytami, którzy nie maja nawet jednego tematu na koncie.
Myślałem że tytuł jest ironiczny i zaraz z tyłu tej kozicy coś się wyłoni i ją wszamie.
Pasożytem to ty jesteś i wrzucasz jakieś pierdoły z animal planet. Pewnie boli ciebie inny film gdzie piszesz że twoja żona nie ma cycków. Trochę dystansu i hamuj piętą.
Koza drapieżnikiem?
Koza ma własne lokum, w przeciwieństwie do większości użytkowników sadola
I za 500 lat będą mówić ,że jakieś ukryte miasta w skałach arabów lub murzynów a tu chuj, kozy zrobiły
Masz ewidentny defekt mózgu. Wklej nam link do zbiórki na twoje leczenie, a dostaniesz kilka "lajków"
----------
"W świecie drapieżników najważniejsza jest bezpieczna kryjówka". To trzeba tłumaczyć tylko kompletnym kretynom z IQ ok. 65. Zbysław, wytłumaczę ci to zatem. Cała nasza planeta to świat drapieżników i dlatego wiele gatunków otrzymuje się przy życiu mając bezpieczne schronienie. Na filmie widać jakieś kozice. Dobre kryjówki mają także ptaki, ale i gryzonie. Inne zwierzęta potrafią szybko biegać i wykryć w porę czające się zagrożenie, jeszcze inne mają czym się bronić. Świat drapieżników jest taki, że wymiera wszystko, co nie potrafi przeżyć, a przeżywa to, co potrafi zareagować do ciągle zmieniającego się otoczenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów