Głupie zabawy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Głupie zabawy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taka mloda i juz puknięta. . .
Identyczną zabawę miały dzieciaki na rowerach w pobliskiej miejscowości ok 5 lat temu, dziewczynka na rowerze wjechała pod koła auta które jechało ok 100km/h i wleciała pod jadącego z na przeciwka tira, zmarła w karetce.
po dwudziestu latach, śmieszne
po trzydziestce powiesz, fakt, to chyba głupie
po czterdziestce idiotka
po pięćdziesiątce, moja córka jest jednak głupia
po sześćdziesiątce, to chyba nie moja córka, bo partnerka urodziła takie dziecko, które wogóle nie myśli
po siedemdziesiątce przyjdzie covid
po trzydziestce powiesz, fakt, to chyba głupie
po czterdziestce idiotka
po pięćdziesiątce, moja córka jest jednak głupia
po sześćdziesiątce, to chyba nie moja córka, bo partnerka urodziła takie dziecko, które wogóle nie myśli
po siedemdziesiątce przyjdzie covid
Wieki temu była taka gra z żabą przechodzącą przez jezdnię... ale to byłą gra i to głupia - więc czymże jest ta tępa dzida i jej zdupione koleżaneczki? Pytanie z tych retorycznych.
Tak właśnie sobie wyobrażam większość użytkowników sadola czytając ich komentarze.
Czemu się przestały śmiać ? To nie był cel owej zabawy ?
Raz prawie zabiłem dzieciaka autem ponieważ tak się bawily. Złapałem i napisałem do dupy...
mateusz1992b2 napisał/a:
Raz prawie zabiłem dzieciaka autem ponieważ tak się bawily. Złapałem i napisałem do dupy...
Co im tam napisałeś? "Pozdrowienia z wakacji?"
Znajoma dziewczyny zabiła tak dziecko bo też się "bawiły". Jechała przepisowo po prostu gówniak sam wjechał pod auto bez opieki rodzica. Szkoda mi jej było że o jakieś gówno ciągają cię po sądach.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
nie wiem kto głupszy, ta tępa dziura co przebiega przez ulice czy te pseudo koleżanki co nagrywają
ci co to tutaj oglądają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów