Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
W tramwaju
bart3q • 2013-02-19, 1:34
W Krakowie, na wysokości Miasteczka studenckiego weszła do nocnego tramwaju dość podchmielona parka. Tramwaj był pusty, więc zasiedli na siedzeniach.
Dziewczyna oparła głowę o dłoń, opartą również na kolanie i jadą tak przez dłuższy czas. W pewnej chwili chłopak pyta:
- Co robisz?
- Myślę...
W tym momencie tramwaj ostro skręcił w lewo, dziewczyna padła jak długa na twarz i leży.
Chłopak spojrzał na nią i stwierdził:
- Aleś wymyśliła...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hekko 2013-02-20, 6:07 2
jedyny żart na sadolu który mnie rozśmieszył
Zgłoś
Krak 2013-02-20, 8:03
Niech mi ktoś podpowie, szczególnie proszony jest wieśniak z akademika, który to tramwaj przejeżdża przez tę tymczasową osadę w KRK.
Zgłoś
manieeek 2013-02-20, 8:13
@herbalix na wysokości = pewnie chodzi o przystanek na królewskiej :p
Zgłoś
snik0 2013-02-20, 8:30
Damorda napisał/a:

To na bak fejk, jak niby się dowiedziałeś o tej historii, skoro tramwaj był pusty? Jesteś motorniczym?

Jakby był motorniczym to by musiał klaskać, a nie pisał ze klaskał
Zgłoś
K................s 2013-02-20, 9:03
Sa kawały które trzeba opowiadać. Ten jest właśnie po to.
Zgłoś
nimfomanka999 2013-02-20, 9:58
Jak widać - nie od dziś wiadomo, że myślenie niektórych boli.
Zgłoś
k1c1u5 2013-02-20, 11:23
Połączenie astralne z tramwajem skierowało jej tok myślenia na boczny tor.
Zgłoś
666duch 2013-02-20, 11:23
@manieek
Jeśli już to najbliżej jest (od północy) Głowackiego i Pedagogiczny, (od południa) Cichy Kącik
Zgłoś
bojler 2013-02-20, 12:59
"na wysokości miasteczka studenckiego", a nie "na miasteczku studenckim". Tak trudno się domyślić, że chodzi o UP? Anyway - chujowe.
Zgłoś
Loaloa 2013-02-20, 13:12
Nocne tramwaje w Krakowie? Może to ta nowa linia przez Olszę?
Zgłoś
yopashouu 2013-02-20, 13:43
@666duch
Na Cichy Kącik nie jeżdżą nocne tramwaje.
Zgłoś
evilmatt 2013-02-20, 16:46
opossun napisał/a:

Ja właśnie tak spadłam po pijaku w autobusie jak zasnęłam limo przez tydz i obdarta twarz ....

Dobra, dobra... Przyznaj się, że Cię chłop leje
Zgłoś
MuMin84 2013-02-20, 17:03
666duch napisał/a:

Koło Miasteczka Studenckiego nie ma przystanku tramwajowego.

Aż tak byli pijani, żeby tego nie zauważyć?
Zgłoś
wasalwasali 2013-02-20, 22:46
666duch napisał/a:

Koło Miasteczka Studenckiego nie ma przystanku tramwajowego.

Już nie.
Zgłoś
g................9 2013-02-22, 0:12
Na wysokości nie oznacza koło
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem