📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A myślisz że żona co w tym czasie robi w domu? Nie bez powodu puściła męża w ciężarówki 🤣

A żona w tym czasie z najlepszym przyjacielem...
Robi bananowca
Robi bananowca

Gość z dobrego serca zabrał autostopowiczkę i chciał jej dać 5 zł na drogę, ale mu moneta upadła i pani schyliła się, żeby ją podnieść.
twujstarypijany napisał/a:
Jakiś przyjemniaczek już zgłosił
kurwa, jak ja zgłaszałem ze drogi nie ma to chuj, wyjebongo po całości.
Bo nie ruchał, to po złości a co, zgłoszę.
Jak trzeba mieć nudne życie aby szukać na google maps zdjęć z oralnych igraszek w randomowych autach?
maps.app.goo.gl/hZ2squLvAPVf76sh7
[ Dodano: 2025-01-17, 15:28 ]
Sprawdziłem też na mapach. Jeśli będziesz jechał za ciężarówką drogą, zatrzyma się i będziesz mógł zobaczyć, jak ktoś ładnie rucha w krzakach
[ Dodano: 2025-01-17, 15:28 ]
Sprawdziłem też na mapach. Jeśli będziesz jechał za ciężarówką drogą, zatrzyma się i będziesz mógł zobaczyć, jak ktoś ładnie rucha w krzakach
Pralka też tu zagląda, to zgłosiłem, żeby nie było przypału.
baby tyle warte ssij kurwo!!!
a potem do dołu z wapnem szmate

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie