Prosimy - pokażcie ten film wszystkim Polakom. Niech będą dumni. Niech uwierzą w to, że w Polsce są u siebie, a Polska to ich dom. Węgierskie media odmieniają przez wszystkie przypadki słowo Polska. Z wdzięcznością i zachwytem piszą o wielkiej akcji klubów „Gazety Polskiej", o wsparciu, jakiego udzielili im biało-czerwoni, którzy przyjechali do Budapesztu. Opiniotwórcze gazety, radio, telewizja oraz tabloidy traktują relacje z Wielkiego Wyjazdu na równi ze sprawozdaniami ze swojego Święta Narodowego. „Stara Europa jest tam, gdzie są starzy przyjaciele" -- napisał w komentarzu w „MH" Szentesi Zoldi Laszlo, zwracając uwagę na niezwykłą życzliwość między Polakami i mieszkańcami Budapesztu. W relacji z przemarszu z Góry Zamkowej przed budynek parlamentu dziennik pisze o „morzu polskich flag" i serdecznościach, które wymieniali między sobą Polacy i Węgrzy. W imieniu Klubów Gazety Polskiej i Redaktora Sakiewicza wszystkim, którzy pomogli - DZIĘKUJEMY! Polacy wstańcie z kolan!
Prosimy - pokażcie ten film wszystkim Polakom. Niech będą dumni. Niech uwierzą w to, że w Polsce są u siebie, a Polska to ich dom. Węgierskie media odmieniają przez wszystkie przypadki słowo Polska. Z wdzięcznością i zachwytem piszą o wielkiej akcji klubów „Gazety Polskiej", o wsparciu, jakiego udzielili im biało-czerwoni, którzy przyjechali do Budapesztu. Opiniotwórcze gazety, radio, telewizja oraz tabloidy traktują relacje z Wielkiego Wyjazdu na równi ze sprawozdaniami ze swojego Święta Narodowego. „Stara Europa jest tam, gdzie są starzy przyjaciele" -- napisał w komentarzu w „MH" Szentesi Zoldi Laszlo, zwracając uwagę na niezwykłą życzliwość między Polakami i mieszkańcami Budapesztu. W relacji z przemarszu z Góry Zamkowej przed budynek parlamentu dziennik pisze o „morzu polskich flag" i serdecznościach, które wymieniali między sobą Polacy i Węgrzy. W imieniu Klubów Gazety Polskiej i Redaktora Sakiewicza wszystkim, którzy pomogli - DZIĘKUJEMY! Polacy wstańcie z kolan!
U Nas człowiek kochający swój kraj, mający szacunek do swej historii, niewstydzący się wyjść z flagą, za którą ginęli Nasi dziadkowie, nazywany jest -faszystą!
Smutne.
Każdy naród przeżywa wzloty i upadki. Kiedy wszyscy żydów mordowali, szalały wojny i takie tam - Polska była względnie spokojnym tolerancyjnym krajem co dało nam zajebiście silną pozycję w XVI wieku [po Rosji i Turcji największe państwo w europie]. Kiedy teraz wszyscy są pierdolonymi multi-kulti Polacy na szczęście są tymi 'ksenofobami' i można się spodziewać, że za 30-40 lat historia zatoczy koło.
Jesteśmy hipsterem wśród narodów
Szacunek dla nich że wyłamali się z tego całego euroentuzjazmu i walczą o dobro swojego kraju nie zważając co szkopy czy inne zachodnie kraje próbują im narzucić. Mam nadzieje doczekać takich chwil w Polsce.
Jebać unie europejską, szacunek dla Węgrów!
Prawica to katole i faszyści
Wybacz, faszyzm to socjalizm, a prawica z definicji wyklucza jakiekolwiek powiązania z socjalizmem. Faszyści to lewica.
Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Pani z 14'tej minuty ma niestety rację.
U Nas człowiek kochający swój kraj, mający szacunek do swej historii, niewstydzący się wyjść z flagą, za którą ginęli Nasi dziadkowie, nazywany jest -faszystą!
Smutne.
Oczywiście, że dzisiaj łażący człowiek z flagą po ulicy, to oszołom.
Co to za bohater ? Dzisiaj każdy może chodzić i wykrzykiwać co mu się podoba, najwyżej mandat dostanie jak będzie krzyczał w nocy.
Za komuny, to byli bohaterowie, taka manifestacja nie kończyła się mandatem, tylko pierdlem, ścieżką zdrowia i szykanami w pracy, czy na uczelni.
W tamtych czasach, ta paniusia by nosa z domu nie wystawiła, wielka patriotka.
Wtedy sam chodziłem, bo nie było wolności.
Dzisiaj po co mam chodzić ? Obalać rząd wybrany w demokratycznych wyborach ?
Kaczyńskiego nie lubię, ale szanowałem wybór i do głowy nie przyszło żeby dymić przeciw.
Oczywiście, że dzisiaj łażący człowiek z flagą po ulicy, to oszołom.
Co to za bohater ?
A gdzie ja napisałem, że chodzenie z flagą to bohaterstwo?
, ze swymi odpowiedziami na pytania, które nigdy niepadły.
Dzisiaj po co mam chodzić ? Obalać rząd wybrany w demokratycznych wyborach ?
Wyszło szydło z worka.
Zastanów się, czy wybory są demokratyczne, skoro władza posiada wszelkie instrumenty by urządzić wybory po swojemu? Zastanów się, czy demokratyczne są wybory wtedy, kiedy wiodące media są w ubeckich rękach, włażą do dupy ubekom, którzy są w parlamencie i bronią specjalnych służb, a jak tylko jakaś partia, która jest im przeciwna, zdobywa niebezpiecznie duże poparcie, to się jej odbiera szanse przez nie zarejestrowanie jej na listach wyborczych w całym kraju, co ciekawe, z powodu błędu komisji wyborczej, a nie partii.
Jeżeli wierzysz, że to są demokratyczne wybory, to jesteś w błędzie. Nie są.
Cóż, wiele mógłbym o tobie przypuszczać, ale jedno mogę powiedzieć na pewno: Stary koń a głupi.
Wyszło szydło z worka.
Zastanów się, czy wybory są demokratyczne, skoro władza posiada wszelkie instrumenty by urządzić wybory po swojemu? Zastanów się, czy demokratyczne są wybory wtedy, kiedy wiodące media są w ubeckich rękach, włażą do dupy ubekom, którzy są w parlamencie i bronią specjalnych służb, a jak tylko jakaś partia, która jest im przeciwna, zdobywa niebezpiecznie duże poparcie, to się jej odbiera szanse przez nie zarejestrowanie jej na listach wyborczych w całym kraju, co ciekawe, z powodu błędu komisji wyborczej, a nie partii.
Jeżeli wierzysz, że to są demokratyczne wybory, to jesteś w błędzie. Nie są.
Cóż, wiele mógłbym o tobie przypuszczać, ale jedno mogę powiedzieć na pewno: Stary koń a głupi.
Pierdolisz, dla Ciebie nie są demokratyczna, bo oszołomy nie mogą ich wygrać i pewnie nigdy nie wygrają.
Głupi to Ty jesteś bo dajesz się manipulować spiskowymi teoriami.
Jezeli teorie spiskowe maja solidne podstawy, a przewidywania wynikajace z tych teorii sprawdzaja sie w >90%, to niestety trzeba na to zwrocic uwage zamiast pierdolic, ze sa to wymysly.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów