Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dyskusja w Polsce: warto mieć nóż do obrony? A może gaz? A jak się tym obronię to będę miał przesrane, bo nadużycie?
Rosja: Nu, ja mam granat w kieszeni, tak na wszelki wypadek. Ale tylko jeden, żeby nie przesadzać.
U ruskich jeszcze te pedalskie podkoszulki armii zbrodnicze...czerwonej wzorowane na niemieckich piżamach obozowych
@UP
U ruskich jeszcze te pedalskie podkoszulki armii zbrodnicze...czerwonej wzorowane na niemieckich piżamach obozowych
Wy @UPujace gimby nie poraficie cytowac, jestescie za leniwe czy ogolnie zjebane?
Japierdole.
Dyskusja w Polsce: warto mieć nóż do obrony? A może gaz? A jak się tym obronię to będę miał przesrane, bo nadużycie?
Rosja: Nu, ja mam granat w kieszeni, tak na wszelki wypadek. Ale tylko jeden, żeby nie przesadzać.
To nie Rosja tylko Ukraina.
@UP
Przecież to nie ruscy tylko ukry.
To nie Rosja tylko Ukraina.
Przecież to nie ruscy tylko ukry.
Ukrainiec to taki rodzaj ruska.
Jak ja widzę te podwinięte nogawki i te saszetki przeciągnięte przez ramię to mnie nosi, ciotexy jebane.
Jesteś jednym z tych co tak bardzo się przejmuje jak ktoś wygląda? Dla mnie to mógłbyś nawet się gównem wysmarować. Jeśli Ty czułbyś się z tym okej, to ja tym bardziej (do czasu aż nie chciałbyś się przytulać)
Jak ja widzę te podwinięte nogawki i te saszetki przeciągnięte przez ramię to mnie nosi, ciotexy jebane.
i te szwedki nike kurwa combo totalne !! ale naszym sebixom ,karynom niczego też nie brakuje...
Jesteś jednym z tych co tak bardzo się przejmuje jak ktoś wygląda? Dla mnie to mógłbyś nawet się gównem wysmarować. Jeśli Ty czułbyś się z tym okej, to ja tym bardziej (do czasu aż nie chciałbyś się przytulać)
No już nie przesadzaj. Też mam w dupie jak się każdy ubiera, ale nie chciałbym mieć gdzieś obok mnie w otoczeniu osoby wysmarowanej gównem, bo swąd byłby taki, że kurwa mać...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów