Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kilo gwoździ.
Chciałem pogratulować tego pierwiastka sadyzmu który odkryłem w tym materiale;
MOŻNA się ukłuć w palec.
MOŻNA się ukłuć w palec.
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
@Halman
Mam takie samo zdanie o twojej obecności tutaj
Dupa dziś boli bardziej czy normalnie?

Halman napisał/a:
Kilo gwoździ.
MOŻNA się ukłuć w palec.
lepszy sadistic jest gdy wrzucasz skuterzyste co sobie glupi leb rozp🤬ala i piszesz lamusie ze to "motop🤬da"

joeblacktwo napisał/a:
No niby spoko ale tego nie robią maszyny ?
taniej by bylo zatrudnic czarnych do układania tego, prąd do zasilania tej maszyny droższy jest
No tytułem to system przeciążyłeś.. Rzeczywiście marzę sobie, żeby przez przynajmniej tydzień takiego gówna tu nie widzieć
ANALizator napisał/a:
.Czarny w robocie ? Śmiechłem.taniej by bylo zatrudnic czarnych do układania tego, prąd do zasilania tej maszyny droższy jest
No to czekam jeszcze na maszynę to prostowania bananów i będe mógł powiedzieć, że widziałem w życiu już wszystko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie