📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
biała locha na czarnej dzielni zostaje uświadomiona że czarny wielki kutas poprzedniej nocy to nie było wspaniałe, wielkie uczucie...
Niektóre myślą że mogą bić faceta po pysku z płaskiej "bo zasłużył". A jak nagle wkracza równość płci i płaski zostaje zwrócony to mamy płacz i niedowierzanie.
Jeśli się z nim ruchała to powinien jej jeszcze wyjebać kilka na dokładkę.
Biała laska dająca dupy murzynowi... Szkoda słów.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Biała laska dająca dupy murzynowi... Szkoda słów.
Na filmiku widać coś pięknego, i nie chodzi tutaj że napierdalanie kobiet a raczej "suk" bo ta tutaj widać że damą nie jest, ale o umiejętność wypierdolenia suce z liścia w ryj kiedy wymaga tego sytuacja i brak interwencji ze strony pobocznych. Fakt że to hameryka i gościu to dindu nuffin i nie chwale tych zjebów ale nie chciałbym się w miejscu publicznym w PL znaleźć gdy napierdala mnie jakaś suka bo tego nikt nie zauważy, ale gdy w obronie własnej wypierdoliłbym suce już nawet nie liścia ale ziemne przytrzymanko to nagle całe społeczeństwo zamieniłoby się w herosów. Chodzi po prostu o możliwość obrony. Na szczęście u nas jest koniec końców mniej tego typu wariatek.
Chyba judo ćwiczyła.
twarda, dwa lepy, podnisła się i znowu dwa przyjeła ;O
ładnie się poskładała, jak typowa biała suka z USA
Mam nadzieje że to feministka.Takiej by się jeszcze przydał kop na ryja.
Szybkie ubogacenie kulturowe
murzyn dzisiaj nie porucha,
łap banana
łap banana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów