18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
w wariatkowie
aus88 • 2012-07-31, 14:16
W basenie, przy szpitalu dla wariatów, topi się jeden z pacjentów.
Na ratunek skoczył mu drugi i go uratował. Po tym całym wydarzeniu
bohaterski pacjent jest wezwany do lekarza.

- Pana postawa świadczy o tym, ze jest pan już całkowicie zdrowy i może pan wracać do domu.
Mam jednak smutna wiadomość, ten człowiek któremu uratował pan życie powiesił się w łazience.

Na to pacjent dumnie:
- To ja go tam powiesiłem, żeby wysechł
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
bengorus 2012-07-31, 19:43 15
Nareszcie porządny żart
Zgłoś
johnnynash 2012-07-31, 20:54
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Lupido 2012-07-31, 20:54 34
To było dobre, polać mu, bo piwo to za mało
Zgłoś
Lares86 2012-07-31, 21:19
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Justtin 2012-07-31, 21:27
Noi, ja tez bym go tak powiesił zeby wysechł.
Zgłoś
Proximate 2012-07-31, 21:48
Widzę, że chwila frustracji i "władza" serwisu banuje? Super sprawa, jak w polityce, tylko tam popełniają samobóstwa na innych.

Co do żartu, to rzadko to piszę na tej stronie, ale rozbawił mnie.
Zgłoś
konrad_n 2012-07-31, 21:52
czy ostatnio za napisanie BongMan jest warn,czy mi sie wydaje?

Dowcip naprawde dobry, nie to co tego pana wyzej wspomnianego.
Zgłoś
Xilion 2012-07-31, 21:52
Drodzy Admini wytłumaczcie mi do kurwy nędzy bo nie rozumiem:
Czym się różni obrażanie i śmianie się z Bongmana od takie Grycanki i innych ofiar losu?
Proszę kurwa pokażcie mi tą różnice...
Wychodzi na to, że każdy kto kurwa założy konto ma immunitet ambasadorski i nie można go obrażać.
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-07-31, 21:55
@konrad_n

tak, bo pan BM został przyjęty w poczet "~Sadystów". pełny dostęp do forum i tylda przed nazwą

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
karol57 2012-07-31, 22:22
Xilion napisał/a:

Drodzy Admini wytłumaczcie mi do kurwy nędzy bo nie rozumiem:
Czym się różni obrażanie i śmianie się z Bongmana od takie Grycanki i innych ofiar losu?
Proszę kurwa pokażcie mi tą różnice...
Wychodzi na to, że każdy kto kurwa założy konto ma immunitet ambasadorski i nie można go obrażać.

Przemyśl to. Przeanalizuj fakty, tematy w których ludzie jadą na BongMan'a, a jeżeli dalej tego nie wiesz to... ehh.. "Wie pan, że nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić" pańską inteligencję?
Zgłoś
Xilion 2012-07-31, 22:45
Karol57 mocny w gębie jesteś ale z tego co widzę wcale nie znasz odpowiedzi. Wytłumacz mi to a nie zbaczasz z tematu. I co z tego, że wspominają o nim w innych tematach. Ludzie dostają warny wszędzie - nie ważne gdzie o nim napiszą.
Zgłoś
~Angel 2012-07-31, 22:46 31
Xilion napisał/a:

Uważasz Bongmana za ofiarę losu?

Gościu ma wyjebane na wsze idiotyczne komentarze. Wszystko ma swoje granice - na początku docinki były śmieszne, potem stały się nudne a teraz są żenujące. Już nie ma tematu w kawałach wolnego od komentarza o Bongmanie.
Takiego syfu tolerować nie będziemy.
Zgłoś
Xilion 2012-07-31, 22:49
A oto idealny przykład jak moderatorzy są zaślepieni obroną Bongmana. Porównałem osobe: Bongman do: Grycanka i inne syfy. Może was to wkurzać ale co wam do tego? Płaci wam za protekcje bo wg. mnie to nie wasza sprawa
Zgłoś
czerwo64 2012-07-31, 22:53
nosz kurwa wolność słowa mi ograniczają anioły
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów