Kierowca dostaje bęcki od patusów.
Kierowca dostaje bęcki od patusów.
To się przyjrzyj jak kobieta wyciągnęła pieniądze a upadliniec się z łapami na kolesia rzucił kretynie.
"Rzucił z łapami" ? Ty to masz naprawdę patologiczne wychowanie skoro bronisz typów, którzy skopali gościa, jego samochód i nie zapłacili za usługę. Chcieli zapłacić, to czemu tego mu nie powiedzieli i nie zapłacili patusie?
[ Dodano 2024-10-14, 09:35 ]
nie wiesz nawet czym jest walka, potrafisz tylko wyzwać kogoś w internecie brudasie
To Ty bronisz patusowych złodziei na forum więc zasługujesz na nazwanie rzeczy po imieniu, więc skończ się już napinać i zacznij coś robić ze swoim życiem to może unikniesz pierdla, a Twoje życie nabierze jakieś większej wartości.
Zobacz na Ukraińskiego śmiecia, Pierwsi do pracy w uberze, ochronie, burdelach. Wszystko tylko nie armia ani normalna robota
Typowi wyborcy Trzaska - nienawidzą kierowców, chcą darmowej komunikacji i kultura jest im obca
Te psychoanalizy grup społecznych to sam wyciągasz z głębokich otchłani odbytu, czy ktoś Ci je dyktuje? Ale przyznam, że mnie zaciekawiłeś i z chęcią chciałbym poczytać o pozostałych wyborcach.
Takie kurwy co korzystają z taksówki i nie płacą powinny iść do Utylizacji w chuj
nie nazywaj kurew z ubera taksowka bo to taksowka nie jest smeitniku
"Rzucił z łapami" ? Ty to masz naprawdę patologiczne wychowanie skoro bronisz typów, którzy skopali gościa, jego samochód i nie zapłacili za usługę. Chcieli zapłacić, to czemu tego mu nie powiedzieli i nie zapłacili patusie?
To Ty bronisz patusowych złodziei na forum więc zasługujesz na nazwanie rzeczy po imieniu, więc skończ się już napinać i zacznij coś robić ze swoim życiem to może unikniesz pierdla, a Twoje życie nabierze jakieś większej wartości.
Jakich patusowych złodziei?
[ Dodano 2024-10-16, 01:09 ]
Polacy mają dość ale takich podzegaczy jak ty.
Trzeźwo myślach chyba, otworz oczy
Trzeźwo myślach chyba, otworz oczy
Mam otwarte. Widzę jak Ukraińcy odprowadzają dzieci do przedszkoli. Jak młodzież gra na boisku. Jak dorośli pracują.
Nigdy niczego złego nie zaobserwowałem, także dziwią mnie te komentarze.
Dlatego będę stawał w ich obronie bo doświadczają naprawdę złych rzeczy. Także ja teraz napiszę otwórz oczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów