Kierowca dostaje bęcki od patusów.
Kierowca dostaje bęcki od patusów.
że ukrainiec to można mu zajebać
można… a nawet trzeba.
nie placić itp
owszem
tfu.
nie pluj kmiocie na Polaka, bo też buta na ryj dostaniesz.
Przez takie złodziejskich patusów jak Ty. kocham swój kraj i jeszcze o niego walczę zdrajco.
Ach bo to normalne nie zapłacić za usługę, pobić, zwyzywać i zniszczyć czyjeś mienie. Typowy patus z Ciebie.
nie wiesz nawet czym jest walka, potrafisz tylko wyzwać kogoś w internecie brudasie
Takie kurwy co korzystają z taksówki i nie płacą powinny iść do Utylizacji w chuj
Razem z ukrami
Przez takie złodziejskich patusów jak Ty. kocham swój kraj i jeszcze o niego walczę zdrajco.
Ach bo to normalne nie zapłacić za usługę, pobić, zwyzywać i zniszczyć czyjeś mienie. Typowy patus z Ciebie.
To się przyjrzyj jak kobieta wyciągnęła pieniądze a upadliniec się z łapami na kolesia rzucił kretynie.
Takie kurwy co korzystają z taksówki i nie płacą powinny iść do Utylizacji w chuj
Przecież typiara z tyłu miała wyciągnięty hajs a banderol zaczął szarpać tego z przodu XDDDDDDDDDD
Piszesz o Trzaskowskim a miasto widziałeś tylko w TVP. Pamiętaj o czapce anty 5g, Foliarzu. Zrobisz ją sam z tego:
Nos z godnością.
Nikt normalny nie ogląda TVP TUSK, chyba że jakiś spierdolony lewak
myślę, że ukrainiec i to wystarczy, polacy już mają ich dość
Polacy mają dość ale takich podzegaczy jak ty.
Polacy mają dość ale takich podzegaczy jak ty.
Klamiesz, ukraków mamy dosyć
[ Dodano: 2024-10-14, 08:18 ]
ty kurwa zanim coś napiszesz to weź się jebnij w ten pusty łeb... taksówkarze nie muszą zapinać pasów
To jest Ukrainiec ma zapinać pasy i jeść z podłogi, zrozumiano?
[ Dodano: 2024-10-14, 08:21 ]
Czołgiem jeździć na froncie a nie taxi po Polsce! Jebac ukraincow
Dokładnie i ukrofile też wypierdalać na front pomóc przecież walczą za nich!
Nikt normalny nie ogląda TVP TUSK, chyba że jakiś spierdolony lewak
Przecież post do, którego się odniosłeś zaadresowałem do odpowiedniej osoby. Więc w czym problem?
O i jak to ukry się teraz czujecie w odwróconej sytuacji? Tak jak wy potraficie przyjsc do dentysty na usluge za kilka tysiecy, po czym wychodząc powiecie "nie zaplace bo jestem z ukrainy".
To ten taksiarz był u dentysty czy jakieś bajki wypisujesz?
To ten taksiarz był u dentysty czy jakieś bajki wypisujesz?
Ty tak na serio czy jesteś ukrem który nie do końca rozumie polski? Dałem prostą analogię, której byłem świadkiem czekając u dentysty, jak "paniusia" wyszła i przy recepcji/kasie powiedziała, że ona nie zapłaci ponieważ jest z ukrainy, a u nich jest wojna, a następnie sobie poszła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów