Kierowca dostaje bęcki od patusów.
Kierowca dostaje bęcki od patusów.
Zamilcz złodziejski patusie.
Kolejny patus tłumaczący złodziei.
Tych patusów nazywasz Polakami? Jeszcze "Polacy" piszesz z małej litery. Do szkoły uczyć się polskiego i szacunku do Ojczyzny.
nie pruj się, żyjesz w polin, Polski już dawno nie ma
Takie kurwy co korzystają z taksówki i nie płacą powinny iść do Utylizacji w chuj
Wystarczy aby konsekwencje ponosił każdy chuj nie ważne jakiej narodowości jest. Tu jest problem tego kraju.
Jakim zerem intelektualmym trzeba być, żeby pisać takie brednie
Zapakuj tych swoich braci do bagażnika i kurs na granicę. On powinien walczyć w swoim kraju a nie w Polsce pieniążki zarabiać. Jest w wieku poborowym i tam jest potrzebny a nie tu, wystarczy nam dziadostwa i w chuju mam, że pracuje „uczciwie”. Z każdej strony dostali pomoc, za nasze pieniądze i na tą pomoc nie zasługują.
Takie kurwy co korzystają z taksówki i nie płacą powinny iść do Utylizacji w chuj
Wystarczy na front, zamiast do paki.
Jak najstarsze auto.
Dojeżdżają do celu otwierałem się drzwi na tyle by je odblokować.
Jak się zatrzymało auto to uciekaliśmy
Nikt nie był kierowcy,wystarczy że nas napotkał na swojej drodze tego dnia.
Te stare mercedesy i passaty B3 były dobre bo tam rzadko central y zamek był.
A ukraincy powinni iść na ukraine
Patusy wiadomo do utylizacji a ukr/ruski hmm m niby pracuje ale czy legalnie i uczciwie wątpię.
To byłoby głupie, pracować na czarno i nagrywać materiał dla skarbówki.
Dokładnie, najpierw powinni grzecznie zapłacić a później ewentualnie wpierdol
wiadomo o co poszło?
Poszło o to że ukrofilski nawóz położył łapę na naszego a poza tym to pomylił kraje w których powinien przebywać pederasta pierdolony jeszcze próbuje swój język narzucić po swojemu gadając. Mam nadzieję że rozjebał się gdzieś na zakręcie.
Zapakuj tych swoich braci do bagażnika i kurs na granicę. On powinien walczyć w swoim kraju a nie w Polsce pieniążki zarabiać. Jest w wieku poborowym i tam jest potrzebny a nie tu, wystarczy nam dziadostwa i w chuju mam, że pracuje „uczciwie”. Z każdej strony dostali pomoc, za nasze pieniądze i na tą pomoc nie zasługują.
Chuj mnie obcjodzi narodowość tego kierowcy, za to retoryka, że ukrainiec to można mu zajebać, nie placić itp. to jest debiulizm, jebać złodziejow i tych, którzy ich popierają, tfu.
I prawidłowo, mało to kasy od nas dostali! Najwyższy czas wszystko zwrócić a za ten tekst „pederasty” to jeszcze nie raz w łeb dostanie…
Dość znana firma kurierska nie będzie zadowolona z takiej reklamy 😁
I bardzo kurwa dobrze
nie pruj się, żyjesz w polin, Polski już dawno nie ma
Przez takie złodziejskich patusów jak Ty. kocham swój kraj i jeszcze o niego walczę zdrajco.
[ Dodano 2024-10-13, 22:37 ]
@: jakich złodziei upadlińcu?
Ach bo to normalne nie zapłacić za usługę, pobić, zwyzywać i zniszczyć czyjeś mienie. Typowy patus z Ciebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów