Kierowca dostaje bęcki od patusów.
Kierowca dostaje bęcki od patusów.
I prawidłowo, mało to kasy od nas dostali! Najwyższy czas wszystko zwrócić a za ten tekst „pederasty” to jeszcze nie raz w łeb dostanie…
Dość znana firma kurierska nie będzie zadowolona z takiej reklamy 😁
Jakim zerem intelektualmym trzeba być, żeby pisać takie brednie
Jeszcze bez pasów jedzie kur.. to nie ukraińskie stepy, zasrana dzicz
ty kurwa zanim coś napiszesz to weź się jebnij w ten pusty łeb... taksówkarze nie muszą zapinać pasów
Tyle w temacie.
A i nigdy nie dostałem napiwku od czarnego czy ciapaka. To tak na marginesie.
Co ten ukr odjebał?,
Nic nie odjebał, normalne że zapłaty oczekiwał od gościa obok skoro tamta parka usiadła nie za nim a w ostatnim rzędzie. Skoro baba chciała zapłacić, mogła to głośno zakomunikować a nie patrzy się w milczeniu na rozwój sytuacji. kto jej bronił krzyknąć "Morda huje ja zapłacę" koledzy patusy chyba by zrozumieli przekaz.
I prawidłowo, mało to kasy od nas dostali! Najwyższy czas wszystko zwrócić a za ten tekst „pederasty” to jeszcze nie raz w łeb dostanie…
Aha, to patusy tylko robili taki manyfest polityczny...rozumiem...
Co oni kurwa? Czarnuchy z Chicago, ze w ramach reparacji sraja na pracujacych ludzi?
Mamy tu antyspoleczne jednostki odmawiajacych zaplaty za serwis. Proste. Gdyby taksiarz byl Polakiem tez by to odjebali.
Typowi wyborcy Trzaska - nienawidzą kierowców, chcą darmowej komunikacji i kultura jest im obca
Jestem pewien, że te pedały głosują na konfe albo pisdzielców XD
wiadomo o co poszło?
myślę, że ukrainiec i to wystarczy, polacy już mają ich dość
Zamilcz złodziejski patusie.
[ Dodano 2024-10-13, 19:43 ]
Co ten ukr odjebał?, kobieta wyciągnęła pieniądze chyba po to żeby zapłacić za kurs, auto dość duże więc musiała by przejść do przodu, czyli wysiąść i podejść na miejsce pasażera obok kierowcy, a pasażer obok kierowcy musiałby wysiąść aby komfortowo kobieta mogła zapłacić/podać pieniążki Panu kierowcy. A ten szarpie za ramię pasażera. No wcale się nie dziwię, że buta dostał. Ci z tyłu powinni nie zamknąć mu dzwi.
Kolejny patus tłumaczący złodziei.
[ Dodano 2024-10-13, 19:45 ]
myślę, że ukrainiec i to wystarczy, polacy już mają ich dość
Tych patusów nazywasz Polakami? Jeszcze "Polacy" piszesz z małej litery. Do szkoły uczyć się polskiego i szacunku do Ojczyzny.
Bardzo dobrze może odechce się tym banderowskim śmieciom tutaj przyjeżdżać
Kaban nie kaban zawiózł ich do celu a śmiecie za to nie zapłaciły.
Czołgiem jeździć na froncie a nie taxi po Polsce! Jebac ukraincow
Najpierw jebać złodziei i bandytów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów