18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Soroka 2024-10-13, 18:26 4
MansoN napisał/a:

I prawidłowo, mało to kasy od nas dostali! Najwyższy czas wszystko zwrócić a za ten tekst „pederasty” to jeszcze nie raz w łeb dostanie…
Dość znana firma kurierska nie będzie zadowolona z takiej reklamy 😁

Jakim zerem intelektualmym trzeba być, żeby pisać takie brednie
Zgłoś
LLime 2024-10-13, 18:27 1
n1ck.ee napisał/a:

Jeszcze bez pasów jedzie kur.. to nie ukraińskie stepy, zasrana dzicz

ty kurwa zanim coś napiszesz to weź się jebnij w ten pusty łeb... taksówkarze nie muszą zapinać pasów
Zgłoś
Parality 2024-10-13, 18:30 1
@MansoN: Ty jestes jakiś rozjebany xD ? pierwszy byś leciał na psy jakby ci najebali w tej twojej nubirze czy czym byś tam jeździł na bolcie żeby zarobić na życie
Zgłoś
Dzesikatokurefka 2024-10-13, 18:36 2
Co ten ukr odjebał?, kobieta wyciągnęła pieniądze chyba po to żeby zapłacić za kurs, auto dość duże więc musiała by przejść do przodu, czyli wysiąść i podejść na miejsce pasażera obok kierowcy, a pasażer obok kierowcy musiałby wysiąść aby komfortowo kobieta mogła zapłacić/podać pieniążki Panu kierowcy. A ten szarpie za ramię pasażera. No wcale się nie dziwię, że buta dostał. Ci z tyłu powinni nie zamknąć mu dzwi.
Zgłoś
sambadance 2024-10-13, 18:39 4
Jeżdżę na taxi i największe bydło nistety robią Polacy. Zdażło mi się pare razy że ktoś nie zapłacił i zawsze to był Polak. A do Ukraińców nic nie mam, siedzą spokojnie, z reguły się nie odzywają (50%przejazdów to Ukraińcy) a i napiwki dają czesciej niż nasi.
Tyle w temacie.

A i nigdy nie dostałem napiwku od czarnego czy ciapaka. To tak na marginesie.
Zgłoś
takamahi 2024-10-13, 18:43 3
Dzesikatokurefka napisał/a:

Co ten ukr odjebał?,

Nic nie odjebał, normalne że zapłaty oczekiwał od gościa obok skoro tamta parka usiadła nie za nim a w ostatnim rzędzie. Skoro baba chciała zapłacić, mogła to głośno zakomunikować a nie patrzy się w milczeniu na rozwój sytuacji. kto jej bronił krzyknąć "Morda huje ja zapłacę" koledzy patusy chyba by zrozumieli przekaz.
Zgłoś
AdrianoItaliano 2024-10-13, 18:44 7
Czołgiem jeździć na froncie a nie taxi po Polsce! Jebac ukraincow
Zgłoś
Maniecky 2024-10-13, 18:49 3
MansoN napisał/a:

I prawidłowo, mało to kasy od nas dostali! Najwyższy czas wszystko zwrócić a za ten tekst „pederasty” to jeszcze nie raz w łeb dostanie…

Aha, to patusy tylko robili taki manyfest polityczny...rozumiem...

Co oni kurwa? Czarnuchy z Chicago, ze w ramach reparacji sraja na pracujacych ludzi?

Mamy tu antyspoleczne jednostki odmawiajacych zaplaty za serwis. Proste. Gdyby taksiarz byl Polakiem tez by to odjebali.
Zgłoś
koolowsky 2024-10-13, 19:12 2
Siriuz napisał/a:

Typowi wyborcy Trzaska - nienawidzą kierowców, chcą darmowej komunikacji i kultura jest im obca

Jestem pewien, że te pedały głosują na konfe albo pisdzielców XD
Zgłoś
riddick1773 2024-10-13, 19:13
psyhepl napisał/a:

wiadomo o co poszło?

myślę, że ukrainiec i to wystarczy, polacy już mają ich dość
Zgłoś
Alonso 2024-10-13, 19:19 1
Mam nadzieję, że kierowca zrobił z bagietami przejażdżkę po okolicy i ich schwytali.
Zgłoś
Smokw 2024-10-13, 19:40 1
MansoN napisał/a:

Zamilcz złodziejski patusie.

[ Dodano 2024-10-13, 19:43 ]
Dzesikatokurefka napisał/a:

Co ten ukr odjebał?, kobieta wyciągnęła pieniądze chyba po to żeby zapłacić za kurs, auto dość duże więc musiała by przejść do przodu, czyli wysiąść i podejść na miejsce pasażera obok kierowcy, a pasażer obok kierowcy musiałby wysiąść aby komfortowo kobieta mogła zapłacić/podać pieniążki Panu kierowcy. A ten szarpie za ramię pasażera. No wcale się nie dziwię, że buta dostał. Ci z tyłu powinni nie zamknąć mu dzwi.

Kolejny patus tłumaczący złodziei.

[ Dodano 2024-10-13, 19:45 ]
riddick1773 napisał/a:

myślę, że ukrainiec i to wystarczy, polacy już mają ich dość

Tych patusów nazywasz Polakami? Jeszcze "Polacy" piszesz z małej litery. Do szkoły uczyć się polskiego i szacunku do Ojczyzny.
Zgłoś
Mietek7567 2024-10-13, 19:45 1
wrzesin602 napisał/a:

Bardzo dobrze może odechce się tym banderowskim śmieciom tutaj przyjeżdżać

Kaban nie kaban zawiózł ich do celu a śmiecie za to nie zapłaciły.
Zgłoś
Smokw 2024-10-13, 19:46 2
AdrianoItaliano napisał/a:

Czołgiem jeździć na froncie a nie taxi po Polsce! Jebac ukraincow

Najpierw jebać złodziei i bandytów.
Zgłoś
Jojekczytoty 2024-10-13, 20:02
Ktoś kojarzy co to za model auta?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem