Kierowca dostaje bęcki od patusów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kierowca dostaje bęcki od patusów.
gdyby miał młotek siekierę widły
Bardzo dobrze, na front wypierdalac a nie sie po Polsce panoszyc, jak slysze ukrainski to az mi sie noz w kieszeni otwiera
[ Dodano: 2024-10-13, 16:24 ]
zapakowac chuja w busa i na front
[ Dodano: 2024-10-13, 16:24 ]
majeńka napisał/a:
Policja jedyne co zrobi to ukarze taksiarza za jazdę bez zapiętych pasów.
zapakowac chuja w busa i na front
Przewieść się, za darmo, powyzywać, sprzedać parę kopów szoszonowi i uszkodzić auto ! To jakaś nowa reklama i doktryna firmy przewozowej dpd? 😉
zzssaa napisał/a:
Wpłynęło ponad 6,5 mln wniosków o wizę, z czego, aż 6,2 mln zostało rozpatrzonych pozytywnie....
Mam nadzieję, że piszesz o czasowych wizach turystycznych, które z czasem wygasną, prawda?
widać, że dziewczyna chciała zapłcić i wyciąga gotówkę ale banderowiec od razu musi się burzyć z Polakami, prawidłowo, że nie zapłacili jak zachowuje się jak idiota
Lok napisał/a:
Ale to Banderowiec był
To nie płacz po nim
Chuj ż banderowcem chudzi o sam fakt
Jak by ciebie wyruchali to byś inaczej ćwierkał
Ten gosc co go piescia bil w tyl glowy pewnie ma teraz cala sina lape xD
Love_is_Love napisał/a:
Kurwa jaki wstyd za to polskie bydło...
Względem kogo? czego ? Państw wschodnich czy zachodnich ?
Spokojnie złapią ich jak tamtych poprzednich złapali.
Też bym się wkurwil jakby mnie wiózł wlad czy inny sasza bez znajomości miasta, bez prawa jazdy jakimś śmierdzącym priusem bez przeglądu. Hatfu
Lok napisał/a:
Ale to Banderowiec był
To nie płacz po nim
Chuj ż banderowcem chudzi o sam fakt
Jak by ciebie wyruchali to byś inaczej ćwierkał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów