Psychoza trwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Psychoza trwa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale bym się pozytywnie zaskoczył, jakby Chińczycy w końcu pogonili tych jebanych komuchów do piachu
Oni tam mają kolejna falę sraczki żeby nie wychodzili protestować na ulicy z powodu tego co się stało z ich pieniędzmi. Miliony kont zablokowane od tygodni bo pieniążki wyparowały. W zagranicznych mediach sporo na ten temat jak ktoś zainteresowany.
Poleje się czerwona krew, poleje się krew komuchów.
a mnie to się już rzygać chce jak słyszę słowa ; pandemia, fala, dawka...
Nie idzie normalnego opisu dodać? Bo chuj wi o co ci chodzi „kaszelkiem”
Co sie odpierdala na tym swiecie jak to wszystko pierdolnie to bede sie smial
Rząd Xi Jinpinga się boi każdej oznaki nieposłuszeństwa bo mają za dużo do stracenia. Amerykańce zapowiedziały głośno, że chuj ich obchodzi front w Europie i płyną na Morze Południowochińskie. Najgorzej to walczyć na zewnątrz i w środku.
Na szczescie w polsce do niczego takiego nie dojdzie. polacy grzecznie zaloza maseczki, beda leciec po szczepionki jak na sraczke i wystarczy, ze w tv powiedza o XXX przypadkach covida to polacy sie obsraja. polacy nie sa tacy jak ukraincy, my nie jestesmy glupi, potrafimy myslec i sie nie szczepimy Ilu braci z Ukrainy przyjechalo? Teraz juz moze jest z 10 milionow a szczepionych moze ze 20% Przyjedzie nas jeszcze z 10 milionow a zadnej pandemii nie bedzie - dopiero sie zacznie jak o tym powiedza w TV
Halman napisał/a:
a mnie to się już rzygać chce jak słyszę słowa ; pandemia, fala, dawka...
Brak słów...coś na na sam tekst c19
dOpieca napisał/a:
Co sie odpierdala na tym swiecie jak to wszystko pierdolnie to bede sie smial
Jak wszystko pierdolnie to zostaniesz czyimś chłopakiem lub jiewonlnikem. Każdy upadek oznacza jeden wielki suf.
Ja bym się z tego nie smiał, pandemia się z tamtąd rozniosła, to i takie protesty też mogą sie roznieść.
Nieoficjalnie się mówi, że jak chcesz zobaczyć jaka będzie nasza przyszłość to zobacz na Chiny. Czyli punkty, nagrody, kary itp
w Polsce zaczęła się wojna i covid znikł. Wojna się skończy i covid się pojawi na nowo a naród zdziwiony znów będzie no ale jak to po raz 100 się będzie musiał szczepić a i tak to gówno da jak co chwile znajdą inną odmianę Grunt żeby $ sie zgadzała a resztę to mają w dupie.
Tam to przy najmniej cały czas ludzie chodzą wkurwieni
Tam to przy najmniej cały czas ludzie chodzą wkurwieni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów