18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Impreza firmowa - teraz popularne
... w tym własnie zamieszkała...

Do sedna...

Brazylia
Więzień przebrany w damskie ciuszki (raczej niedobrowolnie) zostaje poddany przez współtowarzyszy skutecznej resocjalizacji (również chyba niedobrowolnie).
Skutecznej, gdyż na pewno nie powtórzy tego co zrobił. Na pewno, gdyż raczej nie zdąży a jeśli nawet to chyba nie będzie chciał kolejnej.

W 45 sekundzie prawdopodobnie zostaje oblany czymś gorącym, stąd delikatna panika z jego strony.

Nie wiem z jakiego powodu odbywa się resocjalizacja, nie wiem czy na to zasłużył, nie wiem czy to odpowiednie rozwiązanie, wiem za to, że warto obejrzeć...

PS. Fapacze mogą próbować...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Misiek_KRK 2016-05-15, 23:34 8
I to się nazywa więzienie i resocjalizacja. Na 100% pomyśli, zanim następnym razem zrobi coś głupiego.
Zgłoś
dzioldi 2016-05-15, 23:38 3
za darmo nie dostał
Zgłoś
saves 2016-05-15, 23:43 1
Ukarać to powinni tego, co nagrywa.
Zgłoś
Cryo 2016-05-16, 0:05 26
Misiek_KRK napisał/a:

I to się nazywa więzienie i resocjalizacja. Na 100% pomyśli, zanim następnym razem zrobi coś głupiego.

Resocjalizacja przez dostanie wpierdolu od innych więźniów? Pomyśl trochę. Według Ciebie reszta chujków z tego filmiku jest święta?
Zgłoś
bombel076 2016-05-16, 0:06 12
Tak powinien skończyć Tusk.
Zgłoś
nowynick 2016-05-16, 8:13 2
Więcej po piwie na rower nie wsiądzie
Zgłoś
józekdeluxe 2016-05-16, 8:18 6
Pewno jakiś dzieciolubny, że aż taką ma popularność. Piwko leci.
Zgłoś
Misiek_KRK 2016-05-16, 9:30 14
Cryo napisał/a:

Resocjalizacja przez dostanie wpierdolu od innych więźniów? Pomyśl trochę. Według Ciebie reszta chujków z tego filmiku jest święta?

Gdzie widzisz błąd?
uważasz, że rosocjalizacja w naszych wiezieniach jest prawidłowa?
- Dlaczego 65% kryminalistów ponownie tam wraca?
- Bo 35% nie udało się udowodnić winy

Resocjalizacja – proces modyfikacji osobowości jednostki społecznej w celu przystosowania jej do życia w danej zbiorowości, a w węższym rozumieniu w społeczeństwie. Polega on na tym, iż poprzez odpowiednie zabiegi kształtuje się u tej jednostki normy społeczne.

Taki frajer dostał porządnie w więzieniu, więc przy próbie następnego przestępstwa pomyśli czy warto wracać do pierdla.
Czyli cel resocjalizacji osiągnięty
Zgłoś
Wiewór 2016-05-16, 9:37
na świecie tylko człowiek jest zdolny do takiego okrucieństwa. Żadne zwierzę nie czerpie przyjemności ze znęcania się
Zgłoś
cys23 2016-05-16, 9:51 12
@up

pan filozof niech się nie popłacze. Jak gwałcił dzieci, to powinien taki wpierdol dostawać minimalnie raz dziennie.
Zgłoś
g................6 2016-05-16, 10:17 16
Abraxus napisał/a:

na świecie tylko człowiek jest zdolny do takiego okrucieństwa. Żadne zwierzę nie czerpie przyjemności ze znęcania się

Weź następnym razem stul pysk zanim cokolwiek nim wysrasz.

Szympansy znęcają się nad innymi szympansami i atakują inne "stada" tylko po to, żeby je powybijać (ataki nie są motywowane głodem, aczkolwiek dochodzi do kanibalizmu. Delfiny gwałcą inne delfiny. Fretki gwałcą swoje młode (czyn nie jest motywowany chęcią reprodukcji). Orki zabijają dla zabawy. To tylko krótka lista.

Pewnie jesteś jedną z tych pizd co broni pedałów, bo "homoseksualizm występuje u wielu gatunków, a homofobia tylko u człowieka". Mord dla zabawy też występuje u wielu gatunków, więc bądź tak dobry i daj się zabić w imię tolerancji.
Zgłoś
konował 2016-05-16, 10:52 9
cys23 napisał/a:

@up

pan filozof niech się nie popłacze. Jak gwałcił dzieci, to powinien taki wpierdol dostawać minimalnie raz dziennie.

Zawsze mnie śmieszy ten durny podwójny standard. Nie trzeba dzieciakowi nic wsadzać by go skrzywdzić. Myślisz ze takie dziecko nie cierpi gdy dowiaduje się ze jego kochany starszy braciszek leży w szpitalu w śpiące z rozjebanym łbem bo jakimś burakom nie spodobało się ze nie kibicuje ich klubowi? Myślisz ze dziecko nie cierpi gdy dowiaduje się ze już więcej tatusia nie zobaczy bo jakiś skurwysyn sprzedał mu kose pod zebra? Myślisz ze dziecko nie cierpi kiedy dowiaduje się ze nie pojedzie na upragniona wycieczkę bo sklep rodziców został ojebany ze wszystkiego przez jakiś kutasów? Albo ze siostrzyczka leży na intensywnej bo się zcipala jakimś gównem którego dostała od dilera?

Kurwa banda jebany zjebow i degeneratów bawi się w sprawiedliwość i myślą ze są świeci. Dla mnie wszyscy siebie warci diler, morderca, złodziej, jeden chuj. Kazdy z nich powinien dostawać solidne baty. I zapierdalać w kopalniach uranu na swoje utrzymanie.
Zgłoś
Nutzz 2016-05-16, 10:55 3
Dla wszystkich specjalistów od resocjalizacji - tak się składa, że najlepiej proces resocjalizacji wygląda w krajach wysokorozwiniętej socjaldemokracji, gdzie więźniowi pomaga się w zdobywaniu wykształcenia a nastepnie w rozwoju własnego interesu.

To co widzimy powyzej ma skuteczność zbliżoną do zerowej.
Zgłoś
~olivier 2016-05-16, 11:12 2
konował napisał/a:

Zawsze mnie śmieszy ten durny podwójny standard. Nie trzeba dzieciakowi nic wsadzać by go skrzywdzić. Myślisz ze takie dziecko nie cierpi gdy dowiaduje się ze jego kochany starszy braciszek leży w szpitalu w śpiące z rozjebanym łbem bo jakimś burakom nie spodobało się ze nie kibicuje ich klubowi? Myślisz ze dziecko nie cierpi gdy dowiaduje się ze już więcej tatusia nie zobaczy bo jakiś skurwysyn sprzedał mu kose pod zebra? Myślisz ze dziecko nie cierpi kiedy dowiaduje się ze nie pojedzie na upragniona wycieczkę bo sklep rodziców został ojebany ze wszystkiego przez jakiś kutasów? Albo ze siostrzyczka leży na intensywnej bo się zcipala jakimś gównem którego dostała od dilera?

Kurwa banda jebany zjebow i degeneratów bawi się w sprawiedliwość i myślą ze są świeci. Dla mnie wszyscy siebie warci diler, morderca, złodziej, jeden chuj. Kazdy z nich powinien dostawać solidne baty. I zapierdalać w kopalniach uranu na swoje utrzymanie.

Niby masz racje, ale dziecko w Twoich przykładach cierpi pośrednio...
Dzieci i kobiety mają ograniczoną możliwość obrony przed dorosłym, stąd takie podejście.
Dura lex, sed lex - jak brzmi słynna zasada. Wiedział zapewne na co się pisze...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem