📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ło cie chuj, aż mnie łeb zaczął swędzieć
Dajcie link do filmiku bo widzę tylko 1 sekundę a chciałbym pokazać w robocie.
TenChuj90CBNW napisał/a:
Nie ma chuja, to na pewno są indie i ganges.
Jak już:
Nie ma chuja, to na pewno jest ustawione.
Nie wierze że można z czymś takim funkcjonować normalnie xD panie doktorze jeszcze wczoraj tego nie było.
Z tym co ma na głowie to można by ze dwie wioski w tym Gównostanie wyżywić .
kris1978 napisał/a:
Jak już:
Nie ma chuja, to na pewno jest ustawione.
pomyślałem, że jeśli będzie choć jeden inteligentny komentarz, to założę konto i dam mu piwo. no i jest.
sadolowe chorągiewki śmieją się z marketingowców znad gangesu, a łykają ich rzygi po same kule
213213 napisał/a:
pomyślałem, że jeśli będzie choć jeden inteligentny komentarz, to założę konto i dam mu piwo. no i jest.
sadolowe chorągiewki śmieją się z marketingowców znad gangesu, a łykają ich rzygi po same kule
Rzygi mają kule?
Chyba ktoś cię robi w bambuko...
Burek13 napisał/a:
Co to kurwa było pchły i wszy czy muchy
Nieistotne, jakieś robale. Zbierają słoik robaków, wysypują na łeb i nakręcają filmik. Już tyle tu było tych fejków z robakami na łbie, że nie zliczę.
Mycie głowy w Gangesie - rzece życia zawierającej więcej moczu niż wody...
Co z resztą widać na załączonym filmiku.
Czytała Krystyna Czubówna.
Co z resztą widać na załączonym filmiku.
Czytała Krystyna Czubówna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów