Filmik mojego znajomego z Wadowic Mają wyczucie równowagi chłopacy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chujowy ten sprzęt mają, skoro kółko w trakcie jazdy odpada.
chujowo, mają w ekipie rudego :/
Kurwa, ale sie przypierdalacie... Przynajmniej nie siedza na dupie przed kompem, a i ogarniaja zacnie
A tak wogole to moje okolice, wiec trzeba wspierac "lokalna przedsiebiorczosc", czyli browar leci
A tak wogole to moje okolice, wiec trzeba wspierac "lokalna przedsiebiorczosc", czyli browar leci
te kurwa 4 trolle od pierwszego w komentarzach to oprócz kapska matki i chuja starego w dupie nic nie widzieli i nie poczuli sapią kurwa jak ich stary wo nocy w ich norach
Stanie na ramie i zajadanie serka mnie rozj***ło. Świetny filmik, czekamy na więcej!!
Ten blondyn fajniutki, jebałbym
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów