📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiemy na kogo Baronessa obstawi Wojownicza loszka
baronturbina napisał/a:
Wiemy na kogo Baronessa obstawi Wojownicza loszka
Nie w jego typie, woli takie ale 60 plus
komik dalej szuka rekrutów ? Chyba Sadola nie ogląda, co pare dni z jego włości kilku/kilk się trafia, nawet w filmikach swoje wojenne umiejętności prezentują a ten dalej nic !
Co My mamy się iść bić na ukrainę jak tam taka potęga pod każdym nocnym ?
Co My mamy się iść bić na ukrainę jak tam taka potęga pod każdym nocnym ?
Słodka Kruszynka
Ale się ta kurwa z HIVem upasla z polskich zasiłków... ja pierdole.
Flodzia napisał/a:
Ty wiesz że tam jest sporo mniejszości kacapskiej? Pewnie to właśnie ci co piszą przez и a nie і.Widlarze w Odessie
Ale na poważnie: jakkolwiek w każdym kraju są zjeby i spaślaki, to nie jest ani Ukraina, ani Kacapstan, ani też żaden cyrilico-języczny kraj.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów