A gdzie pseudokibice?
A gdzie pseudokibice?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Największy debilizm, którego nigdy nie zrozumiem. Po co wyzywać kibiców przeciwnej drużyny ?
Dlaczego nienawidzić kibiców przeciwnej drużyny, za to, że kibicują swoim. Śmieszne to dla mnie jest zawsze, 3/4 ludzi idzie na mecz po to, żeby się wyzywać , a najchętniej napierdalać.
Jestem z okolic zielonej, zawsze widzę kibiców falubazu i nigdy nie zrozumiem nienawiści do gorzowiaków czy torunia.
Nie każdemu wytłumaczysz miłości i nienawiści do klubu ;]
poza tym to Toruń jest przyjazny animozje lecę w stronę Leszna na które też mam wyjebane ;]
Mnie rozpierdala atmosfera jaka panuje na naszym stadionie przez 4h
A i nie wiem czy obserwujesz ten sport ale dotrzeć do trybuny gości graniczy z cudem... Mennica nie jest tak chroniona a napierdalają się Fani Falubazu ale z szalikowcy.pl albo for o ustawkach ;]
tak więc zgadzam się co do Animozji ale te walki to sory ale chyba nigdy nie byłeś na żużlu...
piosenka dla mnie w chuj pedalska
nawet nie rozumiesz co śpiewają, a się wypowiadasz -_-
weź spójrz w lustro.
już nawet kot którego przejechał traktor ładniej jęczy oO
Widzew Lodz best "Horto magiko" in Poland!
i niby kto w Polsce wykonuje to lepiej?
już nawet kot którego przejechał traktor ładniej jęczy oO
Ojej, Ty też nie lubisz kotków?
Co do tego calego "horto magiko" czy jak mu tam, ze niby kibice widzewa wykonuja go najlepiej w Polsce. Wykonuja go najlepiej bo jako jedyni. Sa jebanymi zydami i sami nic kurwa nie potrafia ogarnac do spiewania. Pierdolna komus melodie i rytm i sie jaraja. JEBAC
Ja kojarze przynajmniej 3 kluby które grają aktualnie w ekstraklasie, które to wykonują lub wykonywały. Z Widzewem 4.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów