📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
fuck yeah, tylko dwa tagi.. ale jakie trafne
no niektórzy kibole lubią się pobawić, co nie zmienia faktu, że za półtorej godziny z takim samym zapałem zrobią burdę
no niektórzy kibole lubią się pobawić, co nie zmienia faktu, że za półtorej godziny z takim samym zapałem zrobią burdę
Przy tym waka waka wyglada bynajmniej chujowo
Mimo kryzysu grecy sie bawia !
Przy tym waka waka wyglada bynajmniej chujowo
piosenka dla mnie w chuj pedalska mimo to pomysł smieszny ale i tak pedały
Parę faktów:
a) Jest to film nakręcony po meczu
b) @venomizzy to jest Horto Magico znana pieśń na cały świat (notabene Widzew wykonuje ją najlepiej w Polsce) i ona jest dużo dużo sprzed kryzysu więc zanim coś jebniesz to się zastanów....
a) Jest to film nakręcony po meczu
b) @venomizzy to jest Horto Magico znana pieśń na cały świat (notabene Widzew wykonuje ją najlepiej w Polsce) i ona jest dużo dużo sprzed kryzysu więc zanim coś jebniesz to się zastanów....
@Morszczuk a słyszałes o takim morowym pojęciu jak "żart" czy znasz tylko słowo "napinka" ?
@Morszczuk
chyba śnisz! oO
Cytat:
(notabene Widzew wykonuje ją najlepiej w Polsce)
chyba śnisz! oO
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów