Patoturystyka w pełnej okazałości.
Patoturystyka w pełnej okazałości.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To się nazywa wolność obywatelska. Jak mam ochotę to będę ruchał w parku, na plaży czy w sklepie i chuj komu do tego. A ten skórwysyn w żółtej koszulce naruszył nietykalność cielesną.
takich jak ty "wolnych obywateli" mają już dosyć w stanch... mylisz pojęcia dokładnie jak te małpy z USA
Niech się każdy interesuje swoim kutasem. To się nazywa wolność obywatelska. Jak mam ochotę to będę ruchał w parku, na plaży czy w sklepie i chuj komu do tego. A ten skórwysyn w żółtej koszulce naruszył nietykalność cielesną.
Więc jeżeli ty uważasz za wolność możliwośc świecenia swoją niedomytą stuleją, w miejscu publicznym, to ja z kolei za wolność uważam prawo, do odjebania takiego pierdolonego patusa jak ty. I naskocz mi cwelu.
To jest z Mielna. Mielno niszczy każdego!!! I żeby nie było że to jakaś laska, to stara babcia
Nie przypadkiem Kołobrzeg?
Niech się każdy interesuje swoim kutasem. To się nazywa wolność obywatelska. Jak mam ochotę to będę ruchał w parku, na plaży czy w sklepie i chuj komu do tego. A ten skórwysyn w żółtej koszulce naruszył nietykalność cielesną.
Wolność mojej pięści kończy się na twojej twarzy. Nie mam ochoty będąc na plaży z rodziną/znajomymi oglądać parzących się zwierząt.
Jak mam ochotę to będę ruchał w parku, na plaży czy w sklepie i chuj komu do tego.
Nie będziesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów