📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Babka sprawdzała czy się uda napompować bez niebieskiej tabletki ale chyba nic z tego.
Musi jechać do Egiptu. Tam biega pełno niezaspokojonych upośledzonych małpoludów, którzy przepchną taką starą rurę za paczkę złamanych szlugów.
Musi jechać do Egiptu. Tam biega pełno niezaspokojonych upośledzonych małpoludów, którzy przepchną taką starą rurę za paczkę złamanych szlugów.
I to jest All Inclusive. Liczą się wspomnienia...
Ale jak babka Pantiliona sprawdza czy aby na pewno nagrywa, wkoncu materialy na sadola same sie nie znajda.
biosone napisał/a:
Ale jak babka Pantiliona sprawdza czy aby na pewno nagrywa, wkoncu materialy na sadola same sie nie znajda.
Następna gwiazda co próbuje błysnąć Moja babcia zmarła w 99r. i nie poszło ci chuju z tym komentarzem. Wiem Sadistic i różne pierdolenia, ale od mojej babci wara śmieciu, bo ona nic ci nie zrobiła, a szargać jej pamięci byle piździe nie pozwolę. Żeby kogoś oceniać i pisać na jego temat to trzeba mieć jakieś argumenty i podstawy. Liczysz na piwa i chuj wie co to idź "błyszczeć " gdzie indziej.
Pantilion napisał/a:
Następna gwiazda co próbuje błysnąć Moja babcia zmarła w 99r. i nie poszło ci chuju z tym komentarzem. Wiem Sadistic i różne pierdolenia, ale od mojej babci wara śmieciu, bo ona nic ci nie zrobiła, a szargać jej pamięci byle piździe nie pozwolę. Żeby kogoś oceniać i pisać na jego temat to trzeba mieć jakieś argumenty i podstawy. Liczysz na piwa i chuj wie co to idź "błyszczeć " gdzie indziej.
Aż specjalnie się zalogowałem by dać Ci piwo. Morda się cieszy, że są jeszcze normalni ludzie.
Ja też się specjalnie zalogowałem, bo tego tak nie odbieram. Wydaje mi się, że chodziło o tą konkretną babkę z filmu, a nie o twoją babcię. Jakby tam był murzyn, który wali konia innemu murzynowi biosone napisałby coś w stylu, że murzyn biosone nagrywa (domniemanego autora filmiku). Ale jeśli chodziło mu o twoja babcię to niech się wali na ryj cham jeden!
Up chodziło oczywiście o: murzyn Pantiliona nagrywa. Sorry, ale nie mam opcji edycji w telefonie.
Up chodziło oczywiście o: murzyn Pantiliona nagrywa. Sorry, ale nie mam opcji edycji w telefonie.
0:19 Jak powąchała czy kutasa umył
Niezłą masz bacie Pantilion.
Szkoda że dziadek nie w formie xd
Szkoda że dziadek nie w formie xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów