Pani przed skonczeniem roku szkolnego w klasie.Dzieci jedziemy nad morze.Wszystkie dzieci zadowolone klaszczą, tylko jasiu siedzi smutny.A, ty jasiu czemu sie nie cieszysz pyta Pani?Proszę Pani przeciez jesteśmy kurwa w sopocie-odpowiada Jasiu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zapodaję pierwotną wersję napisał/a:
Pani przed skonczeniem roku szkolnego w klasie.Dzieci jedziemy nad morze.Wszystkie dzieci zadowolone klaszczą, tylko Jacek75 siedzi smutny.A, ty Jacusiu75 czemu sie nie cieszysz pyta Pani?Proszę Pani przeciez jesteśmy kurwa w sopocie-odpowiada Jacuś75.
Także ten, tak było naprawdę.
PS: za materiał własny- browar
morze karaibskie nie na kieszeń Jasia
z Sopotu za daleko
z Sopotu za daleko
Opowiadanie dowcipów: Level Sosnowiec
nowynick napisał/a:
Chodzi turysta po Szczecinie i pyta miejscowego:
-Panie gdzie to morze?
-Weź spierdalaj!
"Szczecin jednak rzeczywiście leży nad morzem. Stanowi tak USTAWA z dnia 21 marca 1991 r. o obszarach morskich Rzeczypospolitej Polskiej i administracji morskiej z późniejszymi zmianami, zapisana w DZIENNIKU USTAW Z 2003 R. NR 153 POZ. 1502: Dział II Polskie obszary morskie Rozdział 1 Morskie wody wewnętrzne Art. 4. Morskimi wodami wewnętrznymi są:
1) część Jeziora Nowowarpieńskiego i część Zalewu Szczecińskiego wraz ze Świną i Dziwną oraz Zalewem Kamieńskim, znajdująca się na wschód od granicy państwowej między Rzeczpospolitą Polską a Republiką Federalną Niemiec, oraz rzeka Odra pomiędzy Zalewem Szczecińskim a wodami portu Szczecin. Wynika z tego jasno, że Odra powyżej północnej krawędzi Trasy Zamkowej, to już morze. A więc spacerując nabrzeżem Odry przy Wałach Chrobrego, spacerujemy nad morzem."
Więc zamiast dowcipkować, następnym razem kiedy zbłąkany turysta zapyta gdzie ta plaża, należy z pełną powagą odpowiedzieć, że 100km stąd. Rzut beretem
To chyba bardzo ważna ustawa - wynika z niej, że od niemców wreszcie dzieli nas morze!
Może i Bug da się przekwalifikować na zatokę?
freaky napisał/a:
Kolego zaimpomowałes mi Łap piwoSzczecin jednak rzeczywiście leży nad morzem.
Szczecin leży nad Odrą, która łączy się z Zalewem Szczecińskim, którym można dopłynąć do Bałtyku, a ten z kolei jest częścią Wszechoceanu... Wedle tych ustawodawców teoretycznie Polska sąsiaduje jednocześnie z Australią i Karaibami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów