📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
twoj post brzmi jak rok w zawiasach i 1000zł kary na którąś ze "słusznych" fundacji...
Zaraz pojawi się dobra wróżka sadistica i usunie post... Tęskni mi za wolnością słowa.
Aż sprawdziłem w adresie strony dwa razy, ale nie, nie jestem na kwejku.
Kippero napisał/a:
przykro mi ale ten portal to już prawie kwejk. nie przez treść ale przez moderacje. Ten temat został usunięty ze względu, że był podobno za mocny, podano powód rasizm i nietolerancja. Przywrócono go tylko dlatego, że się o to dopominałem.Aż sprawdziłem w adresie strony dwa razy, ale nie, nie jestem na kwejku.
loveandpeace napisał/a:
przykro mi ale ten portal to już prawie kwejk. nie przez treść ale przez moderacje. Ten temat został usunięty ze względu, że był podobno za mocny, podano powód rasizm i nietolerancja. Przywrócono go tylko dlatego, że się o to dopominałem.
No, ale czego ty chcesz? A co ma według Ciebie robić moderacja? Jak codziennie Sadistic jest przeglądany przez jakieś jebane patrole "stopHejt" i inne dziadostwa? Przecież nikt nie chce, żeby ta strona padła pod wpływem jakiś pozwów sądowych wywołanych przez wieloryba, który nie ma co w domu robić to przegląda internet i myśli że coś znaczy. Winą nie jest moderacja, ani chujowe obrazki. Winą jest Polskie prawo i jego definicja "wolności słowa" której nie ma, nie było i pewnie nie będzie.
Można to uważać, za czarny humor ale mnie to wkurwia... że od początku są uczeni wyciągania łap. Potem się dziwią, że są cały czas w czarnej dupie, jak ich nikt pracować nie nauczył.
Co ma robić? Przenieść się na zagraniczny serwer.
Co ma robić? Przenieść się na zagraniczny serwer.
I nikt sie nie zastanowi gdzie jest problem. A sa nim starzy tych bachorow,ktorzy liczac na pomoc bialego,mnoza sie dalej na potege jakby byli gatunkiem wymarlym. Ciezko zrozumiec ze jak nie masz zarcia dla siebie,to i dla gowniarza nie bedzie. Mentalnie to ciagle epoka kamienia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów