📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dałem piwo za samą muzykę. Jeden z bardziej pamiętnych kawałków "starych, dobrych czasów".
HardyTwardy napisał/a:
Dałem piwo za samą muzykę. Jeden z bardziej pamiętnych kawałków "starych, dobrych czasów".
Aż mi sie ten stary suchar przypomniał - jak ktoś pytał o nazwe utworu do jakiekolwiek muzyki odpowiedź zawsze była ta sama
zacne, podejrzewam że sternik ma 1000 podobnych filmików jak wypierdala pasażerów w kosmos
nie jednemu by popuściły zwieracze
nie jednemu by popuściły zwieracze
Muszę sobie takie coś fundnąć kiedyś. Zajebista zabawa.
azuz napisał/a:
Co to za nuta?
HardyTwardy napisał/a:
Zniknął on z mej podręcznej pamięci mózgowej ale po usłyszeniu go na chwilę powróciło to piękne uczucie z przełomu 99/00.
Bedzie mi on towarzyszył cały dzisiejszy wieczór razem z tym chamskim drinkiem tego okresu U-Bootem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów