📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Szybko wyruchac i zapomnieć. Co takie gowno robi na sadisticu kurwa
lukas_21221 napisał/a:
Szybko wyruchac i zapomnieć. Co takie gowno robi na sadisticu kurwa
Edek napierdala serią jakimś gównem. No pojebany typ
Ale to jest psychologicznie interesujące!Słońce świeci!Jest cudnie!Kule wokół nie świszczą;stać ich na relaks na plaży,urlop,czy co tam jeszcze..To,q...musi coś zaświerzbić!By wleżć,narazić zdrowie,życie,uznać że wygłup wart jest popełnienia!Ludzkość się cofa,w postępie geometrycznym!Nie widzicie?Wyobrażnia nasuwa..czasotok wzrastania takich organizmów,z (nie)wykształceniem mózgu w takim kierunku,by odwalanie takiej durnoty,bez wyobrażni jakichkolwiek zagrożeń-a przede wszystkim sensu popełniania takiej głupoty-jak wyglądał okres dziecięctwa i wzrastania organizmu,z zatrzymaniem rozwoju umysłowego!
Rozwalenie sobie mordy przez Instagramowe suki u mnie zawsze piwo
Majomir napisał/a:
Jak miał w planie ją zerżnąć jest gotowa
Teraz może co najwyżej pomrugiwać w dezaprobacie. Po takich głupich akcjach ludzie nierzadko kończą jako warzywka, ale ta koleżanka to akurat ma melony.
Jeszcze lepsze sztuczki robiło się kiedyś, ale KURWA na głębszej wodzie. Minimum 1m, czyli woda za jajka.
no fajne, takie sadisticowo - pudelkowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów