📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
I to jest kurwa prawdziwy heavy metal
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Piwo za SOAD
kolejny amerykanski popierdol przy krzykaczach z soad-ta kapela jest dla 15 latków.ja mam 33 i już mi sie przejedli.
W sumie nie falszuje i trzyma rytm trzymaj piwo
jbone napisał/a:
kolejny amerykanski popierdol przy krzykaczach z soad-ta kapela jest dla 15 latków.ja mam 33 i już mi sie przejedli.
ojoj, nie zesraj się
a dzieci w wiosce obok spierdalają przed kulami
Ojeeej, Piotruś, to ty już duży chłopiec jesteś, w takim razie! A jaki rezolutny nam się zrobił! Już nie słucha zespołów dla dzieci, bo przecież duży z niego kawaler!
Stać go, to się bawi. Ja bym chętnie postrzelał tak nawet do Zenka.
jbone napisał/a:
A co wolisz Martyniuka?
kolejny amerykanski popie**ol przy krzykaczach z soad-ta kapela jest dla 15 latków.ja mam 33 i już mi sie przejedli.
Jeśli mamy być szczerzy, to w dupie mamy co ci sie przejadło. Każdy słucha co mu sie podoba, a jak masz z tym problem to nie patrz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów