📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
a potem babcia bedzie wybierać drzazgi i inne skrawki z dżemiku
Słowo daję, ten film był już na Joe Monster.
Pener666 napisał/a:
chciał się pochwalić?
żeby jeszcze było czym
Co tam dżemiki, gorzej jak w wódce się takie trafią.
A ja bym prosił o muzykę jeżeli ktoś zna, kiedy ten filmik tylko co wyszedł podkładu nie było jeszcze nigdzie do sciągnięcia, teraz być może jest
Dobra, nieważny ten kite/wakeboarding... mnie zastanawia jedno... Po co oni umieszczają tony czereśni w stawach( do tego chyba hodowlanych (ryb) w dodatku...) ?!
Tak wygląda uprawianie żurawiny oczywiście nie wszędzie. Kiedy owoce dojrzeją zalewa się nieckę wodą, w której posadzone są krzaczki. Owoce po pewnym czasie zaczynają się unosić na wodzie i tak sobie dojrzewają do końca... Potem łatwiej się je zbiera z wody niż z krzaków. Proste prawda?
Dla zobrazowania całego procesu pokazuję zdjęcie ze zbiorów
basior88 napisał/a:
A ja bym prosił o muzykę jeżeli ktoś zna, kiedy ten filmik tylko co wyszedł podkładu nie było jeszcze nigdzie do sciągnięcia, teraz być może jest
specjalnie konto założyłem
909s and Half Minds - Jack D. Elliot
pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów