Zapraszam do obejrzenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz niech mi ktoś wyjaśni o co chodzi temu człowiekowi i po co tworzy to coś co niektórzy uważają za muzykę? Po co, pytam się po co...
myślałem że się zacznie szkoła to dzieci będą robiły lekcje a nie siedzieć na sadolu
i gimbaza sie przy tym bawi ?
nie, gimbaza siedzi na sadisticu i pisze głupie komentarze, mimo iz nie słyszała ani 1 kawałka prawdziwego dubstepu
Tak jak na filmiku - każdy twórca DUBSTEPu powinien na koniec przeprosić, że to zrobił
skoro to nie jest dubstep to prosze podajcie mi jakis tytul i wykonawce prawdziwego wg was dubstepu
bo dla mnie to co tu uslyszalem to przerazliwe gowno ale skoro to nie dubstep to pokazcie kurwa ten prawdziwy moze sie przekonam?
bo dla mnie to co tu uslyszalem to przerazliwe gowno ale skoro to nie dubstep to pokazcie kurwa ten prawdziwy moze sie przekonam?
@Up
Gemini - Graduation
Excision - Sleepless (Xilent Remix)
Dipher ft. DIZA - I'll Be
Tantum Desire - Reach (Dubstep Remix)
Zeds Dead - Coffee Break
Masz...
Skrillex to przeżytek i słuchają go tylko dzieci - choć nie powiem ma tam 2 dubsy dobre ale nic więcej...
I mam w dupie że dubstep jest hejtowany - uwielbiam ten gatunek i basta.
Gemini - Graduation
Excision - Sleepless (Xilent Remix)
Dipher ft. DIZA - I'll Be
Tantum Desire - Reach (Dubstep Remix)
Zeds Dead - Coffee Break
Masz...
Skrillex to przeżytek i słuchają go tylko dzieci - choć nie powiem ma tam 2 dubsy dobre ale nic więcej...
I mam w dupie że dubstep jest hejtowany - uwielbiam ten gatunek i basta.
winthek napisał/a:
skoro to nie jest dubstep to prosze podajcie mi jakis tytul i wykonawce prawdziwego wg was dubstepu
trzymaj
ja pierdole jebani znawcy dubstepu... Donpatriko jak dla mnie to ośmieszyłeś się tym kawałkiem bo jest na miarę Skrillexa właśnie. Czy ludzie już nie pamiętają o korzeniach danego gatunku ? A oczywiście że Skrillex nie tworzy dubstepu, bo jak zaczęli go wszyscy najeżdżać za to co robi to trzeba było wymyślić nowy gatunek muzyczny jakim rzekomo jest "brostep". Ale gimbaza w raybankach, z ipadami, iphonami, z ciuszkami kupowanymi z zarze będzie jarać się kolesiem, któremu do tworzenia muzyki wystarczy jedynie macbook.... Dno, dno i jeszcze raz dno...
Ludzie a gdzie Rusko? gdzie Numbernin6? gdzie Datsik? gdzie Evol? gdzie 16bit? Dla zainteresowanych odsyłam do tych wykonawców....
Ludzie a gdzie Rusko? gdzie Numbernin6? gdzie Datsik? gdzie Evol? gdzie 16bit? Dla zainteresowanych odsyłam do tych wykonawców....
Nie rozumiem czego tak na ten Skrillex najeżdżacie, jak dla mnie to typek daje radę. Zostałem wychowany na starym punku. Miałem okresy na rock, folk metal, trash, power metal i dalej słucham tego, co nie znaczy , że nie lubię się czasem pobawić na jakiejś imprezie do transu etc. O gustach się nie dyskutuje, ludzie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów