📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja bym zawrócił i gnoja gonił. Lewarek potrafi sporo nauczyć pokory.
Trudna sytuacja ale zrobił bym to samo gdybym zdążył. Zobacz jak tam było szeroko.. Gacie pełne i na tym się skończyło.
Jedyne jego wyjście żeby przeżyć
To instynkt zachowawczy
Przy tej prędkości jak by uderzyl w tył ciężarówki to było by z nim ciężko
Oczywiście źle zrobił bo by pozabijał innych ale to był odruch
To instynkt zachowawczy
Przy tej prędkości jak by uderzyl w tył ciężarówki to było by z nim ciężko
Oczywiście źle zrobił bo by pozabijał innych ale to był odruch
contracts napisał/a:
Ja bym zawrócił i gnoja gonił. Lewarek potrafi sporo nauczyć pokory.
Gówno byś zrobił...
Widać, że inne auta stoją albo się toczą, więc koleś pewnie się zagapił i wiedział, że nie wyhamuje. Nie chcąc walnąć w naczepę, zjechał w bok.
darex99 napisał/a:
Gówno byś zrobił...
A skąd ty kurwa możesz wiedzieć co on by zrobił. Każdy sądzi po sobie?
Tekst "gówno byś zrobił" obśmiewający internetowych napinaczy jest już trochę wyświechtany więc musisz wymyślić coś swojego.
Każdy tutaj wie że tiry i dostawczaki jeżdżą za szybko i za blisko innych. Na palcach jednej ręki policzysz rozsądnych kierowców. My w osobówkach też nie jesteśmy świeci.
darex99 napisał/a:
Gówno byś zrobił...
A ty myślisz, że w takich ciężarówkach to wytatuowane brytany z owłosioną klatą i mięśniami jak u Pudziana jeżdżą? To są chłopaczki często z zapadniętymi klatami czy z brzuszkiem. Dogonić, zatrzymać, dzwonić na psiarnię, bo inaczej nigdy się nie poprawi bezpieczeństwo na naszych drogach.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Idiota z ciężarówki uznał, że sprawdzi refleks kierowców z osobówek...
Duży może więcej...
Tyś z chuja spadł? czy do reszty ochujałeś? Ślepy kurwa jesteś, że koleś ciężarówką spierdalał przed rychłym zderzeniem z naczepą poprzedzającego tira? Tak przydzie gimba o pierdoli głupoty, oczy ci chujem zarosły.
alexandrus napisał/a:
Tyś z chuja spadł? czy do reszty ochujałeś? Ślepy kurwa jesteś, że koleś ciężarówką spierdalał przed rychłym zderzeniem z naczepą poprzedzającego tira? Tak przydzie gimba o pierdoli głupoty, oczy ci chujem zarosły.
Aha... czyli kierowca ciężarówki, który z WŁASNEJ winy nie mógł wyhamować, ma być Panem Życia i Śmierci... Huj... trzeba ratować swoje życie, a to, że może zginąć kilka niewinnych i PRAWIDŁOWO jadących ludzi to HUJ... Bo jakby nie trafiło na dwóch sprawnych i dobrych kierowców, to mielibyśmy ofiary. Niewinne.
Pierdolnij się w łeb kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów