📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O ja pierdolę, nie spojrzałem kto to udostępnił i prawie piwo postawiłem
qwerq123 napisał/a:
o kurwa, brak twojego piwa zrobił mi różnicę, nie usnę dziś przez ciebie
qwerq123 napisał/a:
No kurwa, daj mu te piwo bez alkohoooloololowe
Tak się zastanawiam o chuj wam chodzi. Dobra akcja! Wjechał pięknej z partyzanta jak ninja a potem się ulotnił.
Ninja pope!
Ninja pope!
Sztruks napisał/a:
Zwykła męska szmata! Paznokieć by mi się nawinął tylko...
Pięknie wyjebał z buta piwo
baronturbina napisał/a:
Tak się zastanawiam o chuj wam chodzi. Dobra akcja! Wjechał pięknej z partyzanta jak ninja a potem się ulotnił.
Ninja pope!
Papa jedzie po Krymówki
dogip napisał/a:
Głupi chuj. Nawet zgrabną dupę uderzył, a maciory nie trącił.
też mi to nie daje spokoju, jest w tym coś anormalnego...
Z partyzanta pociągnął... niby biała skóra a jednak czarnuch
baronturbina napisał/a:
Ninja pope!
kurwa, to esencja twojej matczynej egzystencjii!!!
asdik napisał/a:
kurwa, to esencja twojej matczynej egzystencjii!!!
Szanowny prostaku. Nie mogę doświadczyć mojej matczynej egzystencji bo nie mogę być matką…fizycznie. Proponuje abyś zaciągnął rajtuzy po same sutki i udał się jutro na mszę skoro świt. Musisz zrobić rachunek swojego nic niewartego i marnego sumienia. Miłej niedzieli Adrian (można twoje imię poskładać z Twojego nicka pokrętną logiką… chyba że na chrzcie dali ci „dupofiut”)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów