Odejdź bestio od dzieciaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ta loubnajer czy jakoś to jest ta spasiona żydówka z lesbijską fryzurą z partii gościa co zdradzał żonę zamiast protestować w sejmie?
Cara_Al_Sol napisał/a:
Erutlev, Żydówka piszemy wielką literą.
Odpowiedź na Twoje pytanie: Nie.
No jak nie? Aż w gógla wszedłem. To ona.
Erutlev, Masz racje, przepraszam. Pomyliłem nazwiska.
to dostał to obywatelstwo czy nie ?
Cara_Al_Sol napisał/a:
Erutlev, Żydówka piszemy wielką literą.
Bo co? Bo ortografia, Miodek, szacunek...?
Jako Polacy mamy moralne przyzwolenie żeby pisać z małej litery.
Spiderowski napisał/a:
Bo co? Bo ortografia, Miodek, szacunek...?
*Małą literą.
"Z małej litery" to rusyczyzm.
"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym”.
Miłego dnia.
Cara_Al_Sol napisał/a:
Żydówka piszemy wielką literą.
Dużą literą piszemy gdy mówimy o obywatelce państwa Izrael. Tak samo jak Polka, Niemka, Holenderka, etc.
Gdy mówimy o kobiecie wyznania mojżeszowego piszemy małą literą. Tak samo inne religie: katolik, muzułmanin, pisowiec
Spiderowski napisał/a:
Jako Polacy mamy obowiązek szanować język ojczysty i zasady w nim panujące. Koniec, kropka, a swoje 'moralne przyzwolenie' możesz w tyłek wsadzić.
Lubnauer to ten gruby kaszalot, który nie ma pojęcia o ekonomi i historii kraju w którym startuje w wyborach (nie wiadomo czy to jej kraj)? zresztą to samo można powiedzieć o innych "członkach" partii Nowoczesna. i PO
W pizdy wsadzcie sobie poprawną pisownię, żyd to uria żyd to buc żyje po to by go tłuc
On walczy z psem, którego słychać, a nie widać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów