i całkiem sobie nieźle radzi z resztą zobaczcie sami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mieszane uczucie takim kikutem dostać...napierdalać,czy współczuć...
Taka dygresja:
Pewnie to chujowe uczucie gdy ktoś ci złamie rękę, której nie masz...
Pewnie to chujowe uczucie gdy ktoś ci złamie rękę, której nie masz...
Szacunek dla typa.
mógł sobie dorobić metalową łapę i przybrać pseudonim: żeliwna pięść
Widzę z sportów walki do cyrku już niedaleka droga. Za parę lat walka w klatce brodata kobieta i człowiek z dwoma kutasami.
Kurwa, szacunek i to ogromny dla tego człowieka! Normalnie czuję coś, czego dawno nie czułem. Jestem jakoś tak... chuj wie, poruszony czy coś w tym stylu
na bank wali prawą
Co jak co ale powinien mieć coś w stylu rękawicy na tym kikucie. Przecież on nim też napierdala a zapewne ciągnie mocniej niż pięść skoro tuż za skórą aktualnie znajduje się kość.
Prawdopodobnie piszę pierdoły ale takie rozmyślenia mnie naszły
Prawdopodobnie piszę pierdoły ale takie rozmyślenia mnie naszły
@DanielMarley: Ale o co ci kurwa chodzi? Gościu nie robi z siebie klauna i nie walczy z drugim "dziwakiem" żeby dostać kasę z PPV tak jak to jest w przypadku pseudowalk KSW gdzie leje się striptizer, pompa, grubas czy jeszcze gorzej - Najman. Startuje w walce to jego sprawa, jeśli nie da rady. A daje. To nie paraolimpiada, gdzie konkuruje grupa niepełnosprawnych. Zabronisz gościowi walczyć, dlatego że stracił rękę? Życzę ci żebyś też został "obiektem cyrkowym" to może wtedy ponarzekamy, że zawód jaki wykonujesz schodzi na psy.
klik34 masz zdecydowanie rację jeśli doszło do amputacji i kość jest pod samą skórą. To wygląda raczej jakby miał niewykształconą kończynę więc nie wiadomo ile tam jest miękkiej tkanki na kości.
Dostałem "na próbę" i do tego lekko kikutem po amputacji części przedramienia - uderzenie jak kamieniem.
Dostałem "na próbę" i do tego lekko kikutem po amputacji części przedramienia - uderzenie jak kamieniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów