Druga część rozmowy z Waldemarem Kastą (Jeśli kogoś zainteresuje polecam pierwszą) w której porusza kilka ciekawych tematów. Mało sadystyczne, ale warto obejrzeć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up problem jest w tym że edukacja tłumaczy , lecz nie uczy .
Piwo, myślę, kurwa, jakiś idiota hup siuper, włączam gdzieś w trakcie, a on na gejów jedzie - od razu browar.
Hardkorowi ulicznicy z gimnazjum powinni obejrzeć ten wywiad. Zacznijcie od pierwszej części, niektórym z was powinno udać się coś zrozumieć z jego słów.
Może pod ich wpływem przestaniecie powielać te murzyńskie zachowania i nabijać kabzę ogolonym na łyso, otyłym beztalenciom, wmawiającym wam, że robią muzykę, a nie drą ryja w wygłuszonych szafach w piwnicy, rejestrując swoje głębokie jak popielniczka przemyślenia.
Może pod ich wpływem przestaniecie powielać te murzyńskie zachowania i nabijać kabzę ogolonym na łyso, otyłym beztalenciom, wmawiającym wam, że robią muzykę, a nie drą ryja w wygłuszonych szafach w piwnicy, rejestrując swoje głębokie jak popielniczka przemyślenia.
O kurwa... Ale pierdoli. Dzieciątka biedne afrykańskie nie mają co jeść, bo ich rodzicie nie pracują na ich chleb. Ot co. Jak biały trzymał czarnych za kark i zamiast się non stop jebać, pracowali - mieli co jeść, gdzie spać etc. O_o
Ofc, że jak byśmy jedli trawę zamiast jeść krowy, to byśmy mogli zasypać owsem prosem i pszenicą tak, żeby oddychać nie umieli.
Ofc, że jak byśmy jedli trawę zamiast jeść krowy, to byśmy mogli zasypać owsem prosem i pszenicą tak, żeby oddychać nie umieli.
Kasta dobrze gada, ale ta blerwa po prawej jest irytująca.
jasne Waldemar ciśniesz że mięso jest złe bo to bo tamto ale cygareta w ryju Ci nie przeszkadza
O pedałach się zgodzę, co do mięsa, to dzięki niemu mamy taki rozmiar mózgu jaki mamy, coś nie doczytał. Ludzi od wieków jedli mięso, tak, ale tak naprawdę to odkąd zaczęli to mięso jeść to zeszli z drzew.
Tyle powiedział o tych Bogdanach, lobby żywieniowe, jakie to złe itp. Ogólnie o tym jaki system jest zły, oparty na wyzysku, niewolnictwie i zasłanianiu oczów ludziom po to by nie myśleli.
Najbardziej uderzyło mnie jak się wypowiadał, że nie je mięsa i w ogóle, a tu peta odpala, jeszcze chyba ruskie marlboro, bo w miękkiej paczce. Trochę chaotycznie się wypowiadał, ale jednak z sensem. Jakiś czas go słucham i również z jego tekstów też szło wyciągnąć jakiś tam przekaz. Pzdr
Tyle powiedział o tych Bogdanach, lobby żywieniowe, jakie to złe itp. Ogólnie o tym jaki system jest zły, oparty na wyzysku, niewolnictwie i zasłanianiu oczów ludziom po to by nie myśleli.
Najbardziej uderzyło mnie jak się wypowiadał, że nie je mięsa i w ogóle, a tu peta odpala, jeszcze chyba ruskie marlboro, bo w miękkiej paczce. Trochę chaotycznie się wypowiadał, ale jednak z sensem. Jakiś czas go słucham i również z jego tekstów też szło wyciągnąć jakiś tam przekaz. Pzdr
Nie będę jadł mięsa ale za to sobie zajaram szluga ... cyjanowodór mniam mniam - samo zdrowie
Wielki weganin, walczy z lobbystami, a fajki pali
koleś już nie wie co ma gadać za fajkę... Tak sie zycie toczy od fajki do fajki... o mięsie zaczął mi raper napierdalać... LOL... może zostanie dobrym samarytaninem.. W sumie też kapa i fajke można zapalić.
Nie udupie, Waldek co Ty pierdolisz?! Pamiętam jak po koncercie w pewnej miejscowości prowadziłem Cie na kebaba pod wódkę, a teraz walisz takie flety, że głowa mała. Buahaha!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów