Miała być klasyka a tu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nikt na sali nie ma chusteczek..
Ale z niego skate madafaka
wszystko ok, tylko stetoskop odstawiony a serducho nadal wali
@ShankleMyUncle
A odgłos rozporka wytłumaczyłeś sobie ruchami penisa?
A odgłos rozporka wytłumaczyłeś sobie ruchami penisa?
eee, kątem oka patrzać myslałem ze to pan prezes jarosław
Bardzo dobre, wolę taki kabaret, jeśli to tak można określić - dobra muzyka, normalny humor, bez ciągłego rzucania infantylnymi tekstami. Pewnie komuś się nie spodoba, ale bądźmy szczerzy: bez obrazy - neonówki, KMN i inne komerchy są dla plebsu (nie, nie uważam się za "pana", użyłem tego określenia żeby niektórym ułatwić zrozumienie wypowiedzi, chociaż i tak pewnie flame zaraz będzie).
co prawda to prawda a poza tym od technicznej strony to beat wpada w ucho, tekst może nienajlepiej wykonany za to nietypowo dobry no ale nie można oczekiwać niskiego poziomu po zawodowych muzykach. chciałbym zobaczyć jak w ich wykonaniu brzmiałoby "rege"
To....to jest zajebiste. Nie mówie o muzyce ale o sposobie wykonania i kreatywności. Fajne.
Biorą się za naśmiewanie raperów spod żabki, a wychodzi jak zwykle głupie pajacowanie. Chciałbym choć raz obejrzeć w Polsce kabaret, który robi dobrą bekę z raperów
spoko biciwo
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Po 1. Hiphop i rap to nie to samo. Rap to muzyka, hiphop to subkultura.
Po 2. "Stajl" to znak rozpoznawczy chujowego hiphopolo.
Po 3. Rap to coś więcej niż kilku "ziomali" w bluzach z kapturem po starszym bracie i spodniach z krokiem w kolanach.
W okolicach trzeciej minuty, filmik robi się do bólu tendencyjny, a tym samym chujowy. Nie spodziewałem się po panu Malickim, że wystąpi w takim chujstwie.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Po 2. "Stajl" to znak rozpoznawczy chujowego hiphopolo.
Po 3. Rap to coś więcej niż kilku "ziomali" w bluzach z kapturem po starszym bracie i spodniach z krokiem w kolanach.
W okolicach trzeciej minuty, filmik robi się do bólu tendencyjny, a tym samym chujowy. Nie spodziewałem się po panu Malickim, że wystąpi w takim chujstwie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów