Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
9-tej
Bardzo często przypierdalasz się do ludzi, że robią błędy, a sam nie jesteś lepszy. Liczebników porządkowych nie zapisuje się w takiej formie.
Bardzo często przypierdalasz się do ludzi, że robią błędy, a sam nie jesteś lepszy. To nawet ja (nieuk z dysmózgią) wiem, że liczebników porządkowych nie zapisuje się w takiej formie.
Dobrze, że zdajesz sobie sprawę z tego, że jesteś "nieukiem z dysmózgią"(?)- a przy okazji powyższym wpisem udowodniłeś to przed całą społecznością tego portalu... Gdybym napisał "9" to znaczyłoby "dziewięć", a że chodziło mi o "godzinę dziewiątą", to zapisałem to tak jak zapisałem... Nie napiszę ci "wracaj do szkoły", bo jak napisałeś jesteś nieukiem, więc szkoda czasu i nerwów nauczycieli- i tak nic nie wskórają...
PS Przysrałeś się w nieodpowiednim miejscu i czasie- próbuj dalej
Dobrze, że zdajesz sobie sprawę z tego, że jesteś "nieukiem z dysmózgią"(?)- a przy okazji powyższym wpisem udowodniłeś to przed całą społecznością tego portalu... Gdybym napisał "9" to znaczyłoby "dziewięć", a że chodziło mi o "godzinę dziewiątą", to zapisałem to tak jak zapisałem... Nie napiszę ci "wracaj do szkoły", bo jak napisałeś jesteś nieukiem, więc szkoda czasu i nerwów nauczycieli- i tak nic nie wskórają...
PS Przysrałeś się w nieodpowiednim miejscu i czasie- próbuj dalej
No to teraz się popisałeś, harcerzyku. Naprawdę jesteś aż tak głupi? Piszesz w sposób jakbyś był niedorozwinięty i jeszcze upierasz się, że błąd nie jest błędem. Jest tu cała masa żałosnych palantów, ale Ty bijesz ich na głowę, bo zgrywasz wielkiego "nauczyciela", a tylko się ośmieszasz.
Druga sprawa - można Tobą sterować jak samochodzikiem na pilota, a Ty nawet tego nie zauważasz.
1)(...) i jeszcze upierasz się, że błąd nie jest błędem.
2) Jest tu cała masa żałosnych palantów, ale Ty bijesz ich na głowę.
3)Druga sprawa - można Tobą sterować jak samochodzikiem na pilota, a Ty nawet tego nie zauważasz.
1) Myślisz, że jak się uprzesz, że masz rację, to będziesz ją mieć?!
2) Jest tu kilku palantów- to fakt, ale widzę, że ty swoim żałosnym wyciem i próbą udowodnienia sobie i całemu światu jaki to ty jesteś zajebisty stawia cię na pierwszym miejscu palantów tego portalu.
3) Nie sterujesz mną oszołomie- to jest po prostu niemożliwe. Wiesz czemu? Bo jestem inteligentniejszy od ciebie.
PS Napisz coś jeszcze- mam wielki ubaw czytając te daremne twoje próby dowartościowania się
1) Myślisz, że jak się uprzesz, że masz rację, to będziesz ją mieć?!
2) Jest tu kilku palantów- to fakt, ale widzę, że ty swoim żałosnym wyciem i próbą udowodnienia sobie i całemu światu jaki to ty jesteś zajebisty stawia cię na pierwszym miejscu palantów tego portalu.
3) Nie sterujesz mną oszołomie- to jest po prostu niemożliwe. Wiesz czemu? Bo jestem inteligentniejszy od ciebie.
PS Napisz coś jeszcze- mam wielki ubaw czytając te daremne twoje próby dowartościowania się
Może wysoce inteligentny kolega wypowie się na temat kropki po liczebniku. Chętnie czegoś się nauczę.
Może wysoce inteligentny kolega wypowie się na temat kropki po liczebniku. Chętnie czegoś się nauczę.
Gdy liczebnik porządkowy zapisany jest cyfrą arabską stawiamy kropkę, np. w 3. (= trzecim) budynku, na 7. (= siódmej) stronie. Ja jednak preferuję formę zapisu z dywizem.
Gdy liczebnik porządkowy zapisany jest cyfrą arabską stawiamy kropkę, np. w 3. (= trzecim) budynku, na 7. (= siódmej) stronie. Ja jednak preferuję formę zapisu z dywizem.
Gramanaziści - jedyna grupa wymagające eksterminacji bardziej niż lewacy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów