📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mogę się mylić ale to chyba jest młodziutki ałabaj zwany też wilkodławem (volkodav). Musi mieć najwyżej kilka tygodni bo dorosłe osobniki są olbrzymie.
Są to ostre psy używane do stróżowania a zmierzchłych czasach do palowań na wilki czy niedźwiedzie.
Są to ostre psy używane do stróżowania a zmierzchłych czasach do palowań na wilki czy niedźwiedzie.
Lobo24 napisał/a:
Spore bydle, nie wiem czy znalazłby sie tak duzy worek do spłaiwienia w jeziorze.
Gymnorhinus napisał/a:
A piłę w domu od czego masz?
Lubie patrzec jak pies pływaja w worku. Pamietam ze zawsze na wiosne zaczynał sie sezon, tylko gdy lody pusciły ludzie pakowali wyleniałe sobaki do worów i jechali nad jezioro lub rzekę.
poligon6 napisał/a:
Lubie patrzec jak pies pływaja w worku. Pamietam ze zawsze na wiosne zaczynał sie sezon, tylko gdy lody pusciły ludzie pakowali wyleniałe sobaki do worów i jechali nad jezioro lub rzekę.
kiedy masz czas linienia sobako?
bigkaban1 napisał/a:
kiedy masz czas linienia sobako?
Przepraszam, tak tylko sie mówi, ale czesto pies po zimie chorował, wiadomo zazwyczaj wtedy dostawał ziemniaki z paszą i resztki z obiadu, taka dieta plus nieogrzewana buda czesto równala sie choroba. A że na wiosne szczeniły sie suki to starego psa do wora brało sie nowego i tyle.
Czasami jak sie zimą zerwały z łańcucha i poszły do suki i nie było ich np dwa miesiace to wracały zdziczałe,czesto wtedy zagryzały kury albo były pokaleczone. Taka sobaka tez nie była potrzebna.
Dlastego wiosna była okresem topienia psów.
poligon6 napisał/a:
Zdecyduj się, pisz po polsku, albo po rosyjsku.
Czas na dowcip jak na safari wylecial z auta pudelek i kazal malpke przyprowadzic kolejnego lamparta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów