Odwaga to czy głupota ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Odwaga czy głupota, ale chyba w stosunku do niedźwiedzia. Farta miał, bo i wolniejszy od renifera, a i jakby mu tak imponującym porożem przypierdolił odpowiednio w czaszkę albo podbródek to by padła bez zbędnych ceregieli, a i jakby kopytem trafiła..
Renifer całkiem nieźle radził sobie w stójce, sprowadzony jednak do parteru przegrał z kretesem
Renifer ś.p
filmik w full hd widzę...
czuję się jakbym oglądał gameplay z minecrafta
Ahh te napięcie przy początku filmiku... teraz jebnie!... teraz!... teraz kurwa!... już!
czuję się jakbym oglądał gameplay z minecrafta
Ahh te napięcie przy początku filmiku... teraz jebnie!... teraz!... teraz kurwa!... już!
Na początku walki zauważyłem dwóch "niećwieci". Uznaje tą walkę za nie ważną i ogłaszam że niećwieć odbędzie ponowioną walkę z reniferem. Oczywiście dopiero wtedy gdy sam zginie śmiercią naturalną lub zostanie zabity przez "pstronga" albo innego niećwiecia.
Oto Plan tej walki:
Data: Nieznana
Arena: Czyściec Arena
Sędzia: "El Estrogen " Najman
Oprawa Muzyczna: Armin van Brat Pudziana
Casting na laseczki oznajmiające nową rundę: Brazzers
Oto Plan tej walki:
Data: Nieznana
Arena: Czyściec Arena
Sędzia: "El Estrogen " Najman
Oprawa Muzyczna: Armin van Brat Pudziana
Casting na laseczki oznajmiające nową rundę: Brazzers
i to jest kurwa mać matka, która broni swoich dzieci, a nie jakaś suka z sosnowca
Pan kapitan napisał/a:
Odwaga to czy głupota ?
myślę, że po prostu głód i instynkt przetrwania
Jebany jakie ma micro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów